Ben jij een ervaren Communicatie manager met een voorliefde voor online? Heb jij ideeën over het positioneren van ons bedrijf én van de verenigingen waarvoor wij werken? Heb jij ervaring in het aansturen en ontwikkelen van een team?  

Kom ons dan helpen in het realiseren van de volgende stap van onze visie op de vereniging van de toekomst!  

 

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een veelzijdige ‘hands on’ 

 

Communicatie manager 

32 - 40 uur per week 

 

 

De collega die wij zoeken is een zelfstarter, die verstand heeft van marketing en communicatie. Iemand die ons team van communicatieprofessionals aanstuurt en inspireert. Iemand die uitdagingen ziet en ze ook zelf handen en voeten geeft. Voor wie de online media geen geheimen heeft, maar ook advies kan geven over de traditionele media. Die empathisch is en kan verbinden.  

 

Onze klanten, dat zijn branche- en beroepsverenigingen, hebben jouw hulp nodig voor goede communicatieoplossingen. Je gaat met onze communicatie- en events teams verder kijken dan het gevraagde en je verrast onze organisatie en klanten met ideeën om ze vervolgens voortvarend te (laten) realiseren. Jij stuurt hiervoor direct een team aan van 4 medewerkers en je werkt zelf ook mee. Overige samenwerking gebeurt in Matrix-verband. 

 

Jij hebt een belangrijke rol in het vertalen van de koers van de verenigingen naar een communicatiestrategie met concrete doelstellingen. Voor het zelf maken een persbericht of het bedenken van webcontent draai jij je hand niet om. Ook de werkzaamheden voor eind- en hoofdredactie kennen voor jou geen geheimen. Met jouw professionaliteit en werkervaring is geen enkele adviesvraag van onze klant te uitdagend.  

 

Welke eigenschappen heb jij?  

Behalve dat je natuurlijk creatief en initiatiefrijk bent, is een ondernemende instelling belangrijk. Je kunt een luisterend oor bieden voor zowel medewerkers als opdrachtgevers. Je bent professioneel eigenwijs, kan ‘de vraag achter de vraag’ herleiden en komt met originele suggesties. Flexibel en stressbestendig zijn is logisch en collegialiteit is een must.   

 

Functie-eisen 

- relevante opleiding op minimaal HBO-niveau 

- minimaal 3 jaar relevante werkervaring  

 

Dit bieden wij jou:  

Een zeer afwisselende baan, waarin je de kans krijgt je verder te ontwikkelen en je ambities zelf vorm te geven. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer bij een organisatie met een informele cultuur. Je werkt in een team van enthousiaste collega’s en normaliter in een onlangs verduurzaamd kantoor in Nijkerk. Mede gezien de huidige maatregelen omtrent COVID19 werken we deels vanuit huis. Er is een thuiswerkprotocol, dat na deze bijzondere coronaperiode van toepassing is. Wij bieden een marktconform salaris en goede opleidingsmogelijkheden.  

 

Dit zijn wij:  

MOS bv is een full serviceorganisatie voor beroeps- en brancheverenigingen met 50 medewerkers, gespecialiseerd in communicatie,  evenementenorganisatie, webinars en online kennisplatforms, management, secretariaatsvoering en financiële administratie. Met 30 jaar ervaring in de verenigingsbranche is MOS één van de belangrijkste spelers in Nederland. MOS heeft een professionele studio voor o.a. webinars en podcasts.  

 

 

Solliciteer!  

Voor meer informatie kun je contact opnemen met José Vos (Sr. HR Adviseur): 033 247 34 00. Wij ontvangen jouw CV -met een korte motivatie en foto- graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 1 november 2021 per e-mail. Je kan jouw reactie mailen naar: jose.vos@mos-net.nl   

 

datum van plaatsing: 12-10-2022

-De naam van organisatie: MOS bv
-De locatie: 3861 RH, Nijkerk-De functietitel: Communicatie manager
-De looptijd van de vacature: 1 november 2021

#parttime #vacature #communication #Marketing #creatief #social media  #nijkerk #amersfoort #harderwijk #putten #nijkerkerveen #hierden #zeewolde #hooglanderveen #communicatiemedewerker #communicatie #community management #lef #marketingcommunicatie #MKB #content #teksten #schrijven #redactie #marketing manager #marketingmanager  

Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie