Ben jij een talent in organiseren, creatief, kun jij mensen motiveren en heb jij een grote passie voor evenementen? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Ter vervanging van een collega zijn wij op zoek naar een

Congres- en Event Manager voor 24 tot 32 uur per week

Als Congres- en Event Manager heb je een veelzijdige baan, waarin je verantwoordelijk bent voor het organiseren van evenementen en congressen voor verschillende organisaties in de non-profitsector (verenigingen). Je geeft leiding aan de leden uit je projectteam en zorgt samen voor het beste resultaat! Je leidt projecten van A tot Z op inhoudelijk, organisatorisch en financieel vlak. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant, leveranciers en andere partijen waar wij mee samenwerken. Door het werken met vrijwilligers krijg je dynamiek in je werk. In deze functie werk je veel samen met je collega’s van communicatie, financiën en het secretariaat (MOS bv).

Wie ben jij?

Jij beschikt over een relevante opleiding (afgerond) op HBO niveau en bent bekend met het organiseren van evenementen en congressen. Je presteert goed onder druk en je weet met deadlines om te gaan. Je bent duidelijk in je communicatie en weet de juiste social media kanalen in te zetten om je doelgroep te bereiken. Je bent een talent in organiseren en wanneer nodig kun je snel schakelen en bijsturen. Leidinggeven is voor jou geen probleem en samen met je team wil je het beste resultaat bereiken!

Wat bieden wij jou?

MOS Events bv is een onderdeel van MOS bv. Zij zorgt goed voor haar medewerkers. Je wordt geholpen om jouw ideeën tot uitvoer te brengen. Binnen de organisatie heerst een informele cultuur. Je komt tussen professionals te werken waar je veel van kunt leren en die ook van jou willen leren. Je krijgt volop gelegenheid om jezelf te ontwikkelen.

MOS bv is een full service-organisatie, 45 medewerkers,  gespecialiseerd in management, secretariaatsvoering, communicatie, financiële administratie en advies voor beroeps- en brancheverenigingen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de verenigingsbranche is MOS bv uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in Nederland.

Wil je meer weten of reageren?

MOS Events bv heeft de werving- en selectieprocedure uitbesteed aan MOS Select bv. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Goos Terschegget: 033 247 34 34. Hij ontvangt jouw CV -met een korte motivatie- graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 18 januari aanstaande per e-mail. Je kan jouw reactie mailen naar: info@mosselect.nl

 

Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie