Financiën

Elke organisatie is gebaat bij een goede financiële administratie met informatie die juist, tijdig, en volledig is. MOS biedt een volledig pakket aan financiële diensten. We ontzorgen de penningmeester met goed opgeleide financiële medewerkers en geautomatiseerde processen. Dat geeft rust en zekerheid en tegelijkertijd creëert het tijd en ruimte voor de penningmeester om beleidsmatig te kunnen opereren.

 

Dienstenpakket

Ons pakket aan financiële diensten bestaat standaard uit het verzorgen van uw crediteuren- en debiteurenadministratie, uw periodieke rapportages, uw fiscale zaken en het verwerken van uw bankafschriften.

Maatwerk

MOS kan  uw financiële zaken ook op maat regelen. Wilt u weten hoe u financieel verder moet met uw vereniging? Wij denken graag met u mee. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u helder advies geven over hoe u het beste verder kunt gaan. Heeft u een eigen verenigingsbureau en wilt u uw salarisadministratie uitbesteden? Ook dat kan bij MOS. Zoekt u een externe penningmeester? Wij vullen dit voor u in. Voor iedere vorm van maatwerk op financieel gebied kunt u bij ons terecht.

Efficiency

De ledenadministratie en ons financiële pakket zijn volledig gekoppeld en webbased. Dit draagt bij aan een betere efficiency en kan een reden zijn om uw ledenadministratie ook bij MOS onder te brengen. Contributienota’s kunnen dan eenvoudig met iDeal  worden voldaan! 

Redenen genoeg om uw financiële administratie door MOS te laten verzorgen.

BTW & KvK

KvK: 08024254
Btw: NL807842126B01
 

Meer informatie?

Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie