2021 is het jaar van ons 30-jarig jubileum sinds Edith Terschegget MOS Office Support in 1991 is gestart.

Vanaf die eerste dag heeft MOS zich stevig geprofileerd als een van de spelers in Nederland die professionele ondersteuning biedt aan verenigingen (communities) met ambitie. Met specialisatiegebieden als officesupport, evenementen, communicatie en sinds kort met Studio MOS.

Nog altijd wordt MOS geleid door Edith T en vormt zij sinds …. samen met Raimond Fifis een ijzersterk directieteam. Met hun energieke drive duwen zij het bedrijf naar nieuwe hoogte.
Er zijn altijd plannen en ambities voor verdere groei met een realistische blik op de toekomst en vergeten we nooit waar we vandaan komen.

Met succes is MOS uitgegroeid tot een team van 40 professionals die met vertrouwen, trots, professionaliteit, passie en toewijding optimale service biedt aan onze bestaande en nieuwe relaties.

In een bijzondere tijd als deze is vieren van wat er is voor veel mensen (of van ons) een uitdaging. Ook wij kennen de zorgen en impact van de huidige crisis. En we zijn ook optimistisch!

Noodgedwongen hebben we afgelopen jaar in sneltreinvaart onze business anders ingericht, en is de professionaliteit naar onze relaties/opdrachtgevers behouden en zelfs versterkt. Voor MOS dan ook alle reden om dit jubileumjaar samen met velen te vieren.

Het MOS-jubileumjaar is er voor iedereen die betrokken is bij MOS, medewerkers, zakelijke en persoonlijke relaties.
En wil je het gevoel ervaren van een optimistische movement, dan ben je ook van harte uitgenodigd om aan te haken.

Daarom organiseren we dit jaar veel momenten die toegankelijk zijn voor iedereen die betrokken is bij communities en bij MOS. Wij zien/weten dat verbinding met aandacht, toekomstbestendige en sterke communities maakt.

Ben jij erbij?

Bekijk ons jubileumprogramma en doe mee! En heb je goede ideeën die onze optimistische beweging inspireren? Laat het ons weten via

Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie