MOS 30 JAAR

Wij vieren dit jaar ons 30-jarig jubileum: vier je mee?

Op 1 december 1991 startte Edith Terschegget Motivation Office Support, tegenwoordig MOS. 

Een mijlpaal waar we samen met Edith Terschegget en Raimond Fifis enorm trots op zijn. En dat gaan we vieren. Vier je mee?

Dit jubileumjaar organiseren we inspirerende activiteiten om de positieve beweging die MOS in januari is gestart door te trekken.  Want positiviteit daar zijn we aan toe, hoop en ambities geven perspectief. Laat je daarom verrassen door een beweging waar aandacht voor verbinding centraal staat. Verbinding tussen mensen, netwerken, kennis en tussen hoofd en hart.

We laten experts aan het woord in digitale masterclasses die qua inhoud en vorm je zullen verrassen. Je bent uitgenodigd om hier aan deel te nemen. Neem daarom regelmatig een kijkje op deze pagina voor het meest actuele programma.

Het MOS-jubileumjaar is er voor iedereen, onze zakelijke en persoonlijke relaties en onze collega's.

 

Wat kun je in 2021 verwachten:
Digitale masterclasses met inspirerende sprekers 

 
 

30 maart: innovatieve Communities
Ivan Pouwels, dé expert op het gebied van community innovaties, deelt zijn visie op de toekomst van communities. Wat zijn de dominante trends en welke impact hebben deze op jouw community? Denk aan de invloed van verdergaande individualisering of disruptieve businessmodellen door nieuwe technologie.
Ivan ontwikkelde een model dat communities uitdaagt om samen met leden te zoeken naar een nieuwe positie in de samenleving en het eigen domein. Innoveren staat daarbij voorop: zowel voor de individuele leden als voor het collectief.
Hoe succesvol dat kan zijn voor jouw community, daarover meer op 30 maart!

 

Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie