Foto nieuwe pand MOS.png Foto nieuwe pand MOS groot.png

Wij gaan verhuizen

21 september 2022 door MOS

Om maar meteen met de deur in huis te vallen; MOS gaat verhuizen. Aanleiding is dat door het hybride werken wij ruimte over hebben. De oplossing voor de leegstand is het vinden van een nieuwe, beter bij MOS passende locatie en dat is gelukt. Begin volgend jaar verhuizen we naar een ander pand in Nijkerk, niet ver van ons huidige pand. 

Aanleiding
Tijdens de Covid-19 pandemie was thuiswerken de norm. Nu enige tijd verder zijn wij weer meer op kantoor aanwezig. Voor velen blijft het echter prettig om deels thuis te werken. Aangegeven wordt dat dit bijdraagt bij aan productiviteit, rust en zorgt voor een betere balans werk/privé. Vanuit MOS willen wij onze medewerkers tegemoet komen. Daarom hebben we structureel het hybride werken (deels thuis/deels op kantoor) ingevoerd. Hybride werken betekent wel dat voor een groot deel van de tijd niet alle werkplekken in ons huidige kantoor bezet zijn. We hebben echt ruimte over. Er is een tijdelijk oplossing gevonden door het pand te delen met onze ‘buren’, maar dit is geen structurele oplossing voor de leegstand. De oplossing is nu gevonden door het vinden van een nieuwe, beter bij MOS passende locatie.

Nieuwe locatie
We hopen onze medewerkers, klanten en relaties begin van het nieuwe jaar te kunnen verwelkomen in ‘Het Forum’ gevestigd aan de Berencamperweg 10 in Nijkerk. Deze locatie bevindt zich ongeveer op 5 minuten loopafstand van ons huidige pand. We blijven dus in de buurt.

Dienstverlening
Voor klanten en relaties van MOS verandert er niets in de dienstverlening. Wij blijven het kantoor op afstand, alleen dan vanaf een andere locatie. Mochten er zaken zijn die wel invloed hebben op de dienstverlening dan worden betrokkenen daar tijdig over geïnformeerd.

Neem direct contact op

Ga naar contact