Pagina Online diensten.jpg

Online Studio

MOS Online is de naam van een professionele webinar en podcast studio in Nijkerk voor het live streamen van uitzendingen. De studio biedt alle moderne technieken voor het opnemen van uw producties. Denk hierbij aan: het opnemen en (live) uitzenden van webinars, talkshows en een online Algemene Ledenvergadering (ALV). Maar ook het begeleiden en opnemen van een podcast, interview of presentatie. Om de interactie met deelnemers te bevorderen kunt u gebruik maken van polls en live chats. Ook faciliteren we het digitaal stemmen tijdens een ledenvergadering. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijbijvend contact met ons op.

Impressie studio 
Bekijk de sfeerimpressie van onze studio in Nijkerk 

Webinars
Een webinar (link filmpje webinar) is een interactieve uitzending via internet. Een webinar kan live gevolgd worden of later terug worden gekeken. Het uitzenden van een webinar is een laagdrempelige manier om contact te hebben met uw doelgroep. Wil je toch interactie met deelnemers? Ga dan voor een live uitzending en zoek het dialoog op voor nog meer verbinding en betrokkenheid!

Download hier de webinar brochure

Interview, vergadering of talkshows
Een interactief gesprek, vergadering of talkshow, het is allemaal mogelijk in onze ruime studio. In een ontspannen setting in een warm ingerichte studio met een grote boomstamtafel worden de mooiste gesprekken gevoerd. Liever een professionele host of interviewer? Ook die kunnen we regelen net als een visagist en het voorbereiden van items door onze redacteuren en producers.

Podcast
Een eigen audio-uitzending over de meest uiteenlopende onderwerpen dat is een podcast. Het kan gaan over uw nieuwste ontwikkelingen of interessante onderzoeken. U maakt in onze studio zelf een professionele podcast op. Ga voor een kraakheldere uitzending. Heeft u hulp nodig bij het voorbereiden van uw items? Boek dan een redacteur of producer, zij helpen u verder.

ALV Online
Met ALV online is het mogelijk uw Algemene Ledenvergadering (ALV) eenvoudig, professioneel, veilig én online te organiseren vanuit onze MOS studio. Een digitale ALV was, door goedkeuring van een tijdelijke spoedwet, vanaf 16 maart 2020 rechtsgeldig. Deze spoedwet is echter per 1 augustus 2022 beëindigd. Dit betekent dat de ALV weer fysiek moet plaatsvinden. Om de mogelijkheid te blijven behouden om uw ALV digitaal te organiseren kunt u als verenigingsbestuur overwegen uw statuten hierop aan te passen. Alleen dan is het rechtsgeldig de verplichte ALV online te laten plaatsvinden. Mocht u uw ALV digitaal willen organiseren, dan helpen wij u graag verder. 

Online vergaderen?
Wilt u online vergaderen, een interview houden of presentatie geven? Wij kunnen u met behulp van online middelen ondersteunen vanuit onze studio. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek en/of het bespreken van de mogelijkheden.

Samenwerking Skillstown
MOS is met betrekking tot  de Studio partner van Skillstown, dé online opleider voor professionals.SkillsTown Logo transparant.pngVia on demand learning stelt SkillsTown bedrijven, organisatiesen hun medewerkers in staat om mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. In de vorm van honderden online trainingen die in verschillende leervormen worden aangeboden, speelt SkillsTown in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke levensfase van organisatie en medewerker. Om zo kennis en skills te vergroten, verandervermogen te stimuleren en bij te dragen aan aantrekkelijk werkgeverschap.

Terug naar Home >>

Neem direct contact op

Ga naar contact