Online

Een hedendaagse organisatie is altijd en overal bereikbaar en op vele plekken zichtbaar. De vele mogelijkheden om te communiceren met de verschillende communities is ongekend. MOS Online biedt kennis en implementatie van verschillende digitale podia voor uw vereniging.

Online zichtbaar

Een moderne community is gewend om overal en altijd informatie te kunnen bekijken, en op vele verschillende devices. Op kantoor, onderweg, tijdens events en thuis op de bank. Op ieder gewenst moment.

Mediastrategie

MOS Online adviseert in (online) mediastrategie om op gepaste wijze aan de informatievraag te voorzien. Bekende media zoals, duidelijke informatieve websites, dagelijkse posts met relevante berichten op social media en doelgerichte nieuwsbrieven.

Maar ook met nieuwe hedendaagse technieken zoals interactieve webinars, e-learningprogramma’s, online vergaderingen en kennissessies.

Eigen specialisten en middelen

De online specialisten van MOS bieden maatwerkoplossingen voor organisaties door inzet van eigentijdse kennis en expertise op het gebied van web based informatie, social media campagnes, online nieuwsbrieven en magazines.

Professionele webinar studio

MOS heeft een professionele webinar studio waar dagelijks opnames plaatsvinden. Interactieve informatie sessies op een zeer toegankelijke manier. De green screen technologie heeft veel mogelijkheden voor presentatie en interactieve uitzendingen.

 

Download Studioflyer

Marketing en branding

De webinars en e-learning programma’s kunnen in een eigen look and feel van organisaties verzorgd worden.   

Online Algemene ledenvergadering (ALV)

Door de huidige beperkingen voor bijeenkomsten is het vanaf 16 maart 2020 mogelijk om de ALV met behulp van online middelen uit te voeren. Alvonline.nl voorziet in de complete verzorging van de online middelen voor uw Algemene Ledenvergadering.

Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie