Over MOS

Met meer dan 25 jaar ervaring in de verenigingsbranche is ons bedrijf uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in Nederland, ook internationaal. MOS is gespecialiseerd in verenigingsmanagement, secretariaatsvoering, financiën, communicatie en evenementorganisatie specifiek voor samenwerkingsverbanden.
Voor alle vraagstukken hebben wij een oplossing. Niet voor niets is ons credo “het bureau met de oplossingsgerichte aanpak”. Bent u eenmaal klant bij MOS dan profiteert u van de synergie- en efficiëncyvoordelen van ons bureau en de persoonlijke aandacht voor uw vereniging.

 

Wat kunt u verwachten van MOS?

Kiest u voor MOS dan staat er onder aanvoering van een verenigingsmanager een team van specialisten voor u klaar om u volledig te ontzorgen. Onze dienstverlening wordt specifiek op uw wensen en organisatie afgestemd. De specialisten van MOS ondersteunen u en uw vereniging proactief met een professionele, flexibele en creatieve instelling. Wij zijn uw expertisecentrum waar u met al uw vragen terecht kunt. Wij laten uw vereniging excelleren.

Missie & visie

MOS stelt zich als doel netwerkorganisaties te helpen excelleren. De wereld van netwerkorganisaties is divers en constant in beweging. Door samen te werken en deze organisaties de weg te wijzen, speelt MOS een centrale rol in de toekomst van netwerkorganisaties. MOS is uw verenigingsbureau en een proactief expertisecentrum, dat de zorg voor (technologische) ontwikkeling en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

MOS in het kort

Wilt u meer weten over onze diensten? Download dan onze factsheets: Verenigingsmanagement, Advies en Projecten, SecretariaatFinanciële diensten, Communicatie en Social media.

Privacyverklaring

MOS bv respecteert de privacy van bezoekers van deze website, zowel van klanten als niet-klanten van MOS bv. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Contactgegevens

Postadres
Postbus 1058
3860 BB  NIJKERK

Bezoekadres:
Ambachtsstraat 15
3861 RH  NIJKERK

T: 033 - 247 34 00
E: mos@mos-net.nl

KvK: 08024254
Btw: NL807842126B01

 

Partners

 

Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie