Ben jij een startend talent in (digitaal) organiseren, creatief, administratief sterk en heb jij een grote passie voor kennisevenementen? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

 

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een

 

Secretaresse Events

24 - 32 uur per week

 

Dit ga je doen!

De Secretaresse Events is samen met de Congres- en Eventmanager verantwoordelijk voor de organisatie van meerdere bijeenkomsten.

Je bent onder meer verantwoordelijk voor het gehele registratieproces; van opzetten van het online registratieformulier tot het ontvangen van de deelnemers op locatie of online. Natuurlijk doe je dat nauwkeurig. Jezelf goed kunnen uitdrukken (zowel schriftelijk als mondeling)  in zowel Nederlands als Engels is een vereiste.

Daarnaast houd je je bezig met de digitale platformen, die we inzetten bij online of hybride bijeenkomsten, het voorbereiden van werkmateriaal, het bijhouden van de informatieve website en overige communicatiemiddelen. Hierbij helpt het als je kennis hebt van MS Office en veel gebruikte online platformen.

Samen met de Congres- en Eventmanager zorg je er voor dat contacten met sprekers, commissies, locaties en overige leveranciers goed verlopen.

 

Kortom, mede door jouw passie voor organiseren van events, je administratieve talenten, je gevoel voor gastvrijheid en jouw verantwoordelijkheidsgevoel, komen er mooie bijeenkomsten tot stand.

 

Jouw basis

Als basis beschik jij over een relevante opleiding (afgerond) op MBO+ niveau. Heb je ervaring met het (digitaal) organiseren van kennisevenementen en congressen voor de non-profitsector, dan is dit in je voordeel maar niet noodzakelijk. Dat je flexibel bent, lijkt ons logisch als je events organiseert. Verder ben je leergierig en in het bezit van een grote dosis positieve energie.

 

Wij bieden

MOS Events bv is een onderdeel van MOS bv en gevestigd in Nijkerk. Wij bieden je een afwisselende zelfstandige baan, waarin je jouw ambities zelf vormgeeft. Je werkt samen met een team van gedreven collega’s en deelt kennis met elkaar. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en directe samenwerking met opdrachtgevers in een informele professionele cultuur. Ook bieden wij de mogelijkheid om thuis en op kantoor te werken. Het salaris is marktconform.

 

MOS bv is een full serviceorganisatie voor beroeps- en brancheverenigingen met 50 medewerkers, gespecialiseerd in communicatie, (hybride) evenementenorganisatie, webinars en online kennisplatforms, management, secretariaatsvoering en financiële administratie. Met 30 jaar ervaring in de verenigingsbranche is MOS één van de belangrijkste spelers in Nederland. MOS heeft een professionele studio voor o.a. webinars en podcasts.

 

Solliciteer

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Miranda Schouten: 033 247 34 00. Wij ontvangen jouw cv - met korte motivatie en foto - graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 31 oktober 2021 per e-mail. Mail je reactie naar jose.vos@mos-net.nl

 

- De datum van plaatsing: 29 september 2021
-De omschrijving van de vacature: De Secretaresse Events is samen met de Congres- en Eventmanager verantwoordelijk voor de organisatie van meerdere bijeenkomsten.

Je bent onder meer verantwoordelijk voor het gehele registratieproces; van opzetten van het online registratieformulier tot het ontvangen van de deelnemers op locatie of online. Natuurlijk doe je dat nauwkeurig. Jezelf goed kunnen uitdrukken (zowel schriftelijk als mondeling)  in zowel Nederlands als Engels is een vereiste.Daarnaast houd je je bezig met de digitale platformen, die we inzetten bij online of hybride bijeenkomsten, het voorbereiden van werkmateriaal, het bijhouden van de informatieve website en overige communicatiemiddelen. Hierbij helpt het als je kennis hebt van MS Office en veel gebruikte online platformen. Samen met de Congres- en Eventmanager zorg je er voor dat contacten met sprekers, commissies, locaties en overige leveranciers goed verlopen. Kortom, mede door jouw passie voor organiseren van events, je administratieve talenten, je gevoel voor gastvrijheid en jouw verantwoordelijkheidsgevoel, komen er mooie bijeenkomsten tot stand.

 

-De naam van organisatie: MOS Events bv
-De locatie: 3861 RH, Nijkerk-De functietitel: Medewerker Congres- en Events
-De looptijd van de vacature: 15 oktober 2021

Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie