Secretariaat

Het secretariaat is het kloppend hart van elke vereniging. Daar komen alle lijntjes samen. Voor ons het startpunt van onze dienstverlening. Wij verzorgen de ledenadministratie - met een state of the art webtoepassing -, onderhouden contact met uw leden en garanderen een fulltime bereikbaarheid van uw vereniging onder kantoortijd. Desgewenst ondersteunen wij het bestuur bij de bestuursvergaderingen met notuleren en bewaken van de actielijst. Onze proactieve houding is kenmerkend voor onze dienstverlening. U heeft geen omkijken meer naar secretariële zaken.

 

Eigen kantoor

Bij MOS beschikt u over een eigen e-mailadres, postbus en telefoonnummer. Onze telefonistes nemen altijd op met uw verenigingsnaam. Zo is uw vereniging altijd bereikbaar onder kantoortijden. Een ‘eigen’ kantoor.

Vergaderen

Vergaderen kan ‘in huis’ op een goed bereikbare, geheel vernieuwde locatie met diverse mogelijkheden voor grote en kleine groepen. Zo heeft uw vereniging de beschikking over een ‘eigen’ vergaderfaciliteit,  overdag of ’s avonds, tegen een schappelijk tarief.

Bestuursondersteuning

In aanvulling op de standaard secretariaatsvoering ondersteunen wij uw bestuur en/of uw commissies bij alle voorkomende werkzaamheden, zoals het voorbereiden van vergaderingen, notuleren en het bewaken van de actielijst.

 

Meer informatie?

Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie