Ben jij een echt mensenmens, een verbinder, heb jij een luisterend oor en passie voor het HR vak? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Ter vervanging van een collega zijn wij op zoek naar een 

HR medewerker voor 24 uur per week

Als (allround) HR medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden op alle vlakken van HR.  Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van alle administratieve handelingen die nodig zijn met betrekking tot de in-, door- en uitstroom van medewerkers. Daarnaast zorg je voor een adequate verwerking rondom ziekteverzuim en zorg je voor een tijdige en nauwkeurige urenverwerking. In deze functie rapporteer je direct aan de directeur en samen houden jullie je actief bezig met het verbeteren van de interne HR-processen. Dagelijks sta je in contact met verschillende medewerkers, waardoor je weet wat er speelt binnen de organisatie.

Wie ben jij?
Jij beschikt over een afgeronde HRM opleiding op HBO niveau en bent bekend met het HR vak. Tevens ben je nauwkeurig en werk je graag zelfstandig. Administratief ben je sterk en je werkt gestructureerd. Je signaleert zaken, pakt deze op en komt met nieuwe ideeën.

Wat bieden wij jou?
MOS bv zorgt goed voor haar medewerkers. Je wordt geholpen om jouw ideeën tot uitvoer te brengen. Binnen de organisatie heerst een informele cultuur. Je komt tussen professionals te werken waar je veel van kunt leren en die ook van jou willen leren. Je krijgt volop gelegenheid om jezelf te ontwikkelen.

MOS bv is een full service-organisatie, 45 medewerkers,  gespecialiseerd in management, secretariaatsvoering, communicatie, financiële administratie en advies voor beroeps- en brancheverenigingen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de verenigingsbranche is MOS bv uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in Nederland.

Wil je meer weten of reageren?
MOS bv heeft de werving- en selectieprocedure uitbesteed aan MOS Select bv. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Goos Terschegget: 033 247 34 34. Hij ontvangt jouw CV -met een korte motivatie- graag zo spoedig mogelijk per e-mail. Je kan jouw reactie mailen naar: info@mosselect.nl

 

Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie