Kun je goed zelfstandig en voor meerdere opdrachtgevers werken? Vind je het leuk om initiatief te nemen? Ben je een organisatietalent, flexibel en heb je een proactieve instelling? Dan maken wij graag kennis met je!
 

Ter vervanging van onze collega tijdens haar zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een

 

Senior Organisatie Assistent

24 uur per week

Periode augustus 2020 t/m januari 2021

 

De collega die wij zoeken is een zelfstarter en een geboren organisatietalent. Iemand die uitdagingen ziet en ze ook handen en voeten geeft. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die zelfstandig binnen het secretariaat een opdracht op het gebied van een beroepsvereniging kan uitvoeren en een professional is in het notuleren van vergaderingen. De verschillende verenigingen hebben jouw secretariële ondersteuning nodig! Jij wordt de verbinder tussen onze klanten en onze Verenigingsmanagers.

 

Welke eigenschappen heb jij?

Je bent klantvriendelijk, servicegericht, hebt een flexibele werkhouding en gevoel voor relaties. Communicatief ben je sterk, zowel real life als digitaal. Je kan goed samenwerken, maar zelfstandig werken is voor jou ook geen probleem.

 

Taken

Je bent, ten behoeve van onze klanten, verantwoordelijk voor alle taken op operationeel en beleidsvoorbereidend niveau;
 

operationeel:

 • secretariële werkzaamheden: o.a. (leden)administratie, telefoon, post en e-mail;
 • voorbereiden, notuleren en bewaken actielijst van vergaderingen;
 • het organiseren van ledenactiviteiten.

 

beleidsvoorbereidend:

 • meedenken en ondersteunen verenigingsmanager en in enkele gevallen met de voorzitter van de vereniging.

 

Opleiding en ervaring:

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
 • opleiding Management Assistent of een vergelijkbare opleiding;
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • minimaal beschikbaar op maandag en vrijdag.
   

Vaardigheden:

 • uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands;
 • goede communicatieve vaardigheden, ook op verschillende niveau’s;
 • gevoel voor verhoudingen;
 • ruime ervaring met MS Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint);
 • ervaring met website content management tools (CMS) is een pré;
 • notuleervaardigheden;
 • vanuit overzicht kunnen werken en prioriteiten kunnen stellen;
 • ervaring met het beheren van agenda’s en afspraken.


Dit bieden wij jou:

Een zeer afwisselende baan, waarin je de kans krijgt om je talenten te gebruiken, je verder te ontwikkelen en je ambities zelf vorm te geven. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer bij een organisatie met een informele cultuur. Je werkt in een team van enthousiaste collega’s en normaliter in een onlangs verduurzaamd kantoor in Nijkerk. Mede gezien de huidige maatregelen omtrent COVID19 werken we grotendeels vanuit huis. Wel hebben wij een thuiswerkprotocol, welke ook na deze bijzondere coronaperiode van toepassing zal zijn. Ook bieden wij een goed salaris en goede opleidingsmogelijkheden.

 

Dit zijn wij:

MOS bv is een full service Association Management Company met 50 medewerkers, gespecialiseerd in management, events, communicatie, secretariaatsvoering, financiën, verenigingsmanagement en advies. Met meer dan 25 jaar ervaring in de verenigingsbranche is MOS een van de belangrijkste spelers in Nederland. Sinds kort hebben wij een professionele opnamestudio, die we inzetten voor Webinars, podcasts en e-learnings.

 

 

Solliciteer!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met José Vos: 033 247 34 00. Wij ontvangen jouw CV -met een korte motivatie- graag zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 30 juni 2020 per e-mail. Je kan jouw reactie mailen naar: jose.vos@mos-net.nl

 

 

 

 

 

 

#parttime #vacature #secretaresse #spininhetweb #enthousiast #nijkerk #amersfoort #harderwijk #putten #nijkerkerveen #hierden #zeewolde #hooglanderveen  #MKB #secretary #beschikbaar #tijdelijk #uitdaging #vacatures #werk #organisatietalent #management assistent #office management #HBO #MBO #vereniging #mos wanted

 

Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie