MOS Studio is dé professionele webinar en podcast studio voor live streaming. De studio biedt alle moderne technieken voor het opnemen van uw producties. MOS doet dit in samenwerking met SkillsTown, dé grootste online opleider van Nederland.  

 

Ter vervanging van onze Studio manager tijdens haar zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar tijdelijke ondersteuning in onze studio. Wij zoeken een enthousiaste Studio coördinator voor onze webinarstudio, die representatief is en een hands-on mentaliteit heeft. 

 

Wij zoeken een gedreven en vooral AV-technisch professional die kan organiseren en communiceren. Jij hebt ervaring met het verzorgen van online streaming diensten, zoals webinars en podcasts en weet deze met ons team te realiseren. 

 

 

Studio coördinator 

Freelance - ZZP 

Periode: september 2021 – januari 2022 

 

Jij bent als professional op operationeel niveau verantwoordelijk voor de organisatie en realisatie van webinars, podcasts en talkshows van onze studio. De werkzaamheden, zoals de productie en afhandeling in organisatorische en administratieve zin, voer jij zelfstandig uit. Je werkt samen met je teamgenoten aan fantastische online producties en laat onze klanten de mogelijkheden zien van onze technische producten.  

 

Ben jij sterk in het zelfstandig coördineren, realiseren, controleren en kan je ook goed samenwerken? Dan maken wij graag kennis met je! 

 

Jouw taken: 

 • Plannen van producties en personele bezetting 
 • Taakverdeling binnen het team, afspraken bewaken en communicatie met de klant 
 • Inhuren van expertise en uitbesteding van specifieke werkzaamheden 
 • Adviseren van klanten over invulling van programma 
 • Technische realisatie van producties 

 

Jouw kennis en taken: 

 • Bij voorkeur HBO of HBO+ werk- en denkniveau 
 • Ervaring met AV producties en streamingsdiensten 
 • Sterk communicatief; als persoon en in de producten die je oplevert 
 • Ervaren en breed georiënteerde kennis van hedendaagse communicatieproducten 
 • Zelfstandig verzorgen en publiceren van social media content 
 • Zelfstandig werken en het project kunnen runnen van A tot Z 
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands 
 • Ervaring met streaming platforms en bij voorkeur Vimeo 

 

Wij bieden 

Afwisselende zelfstandige producties, waarin je jouw professionaliteit kunt tonen. Een team van gedreven collega’s om mee samen te werken en om kennis mee te delen. Veel ruimte voor eigen initiatief en directe samenwerking met opdrachtgevers in een informele professionele cultuur.   

 

MOS 

MOS bv is een full serviceorganisatie voor beroeps- en brancheverenigingen met 50 medewerkers, gespecialiseerd in communicatie, (hybride) evenementenorganisatie, webinars en online kennisplatforms, management, secretariaatsvoering en financiële administratie. Met 30 jaar ervaring in de verenigingsbranche is MOS één van de belangrijkste spelers in Nederland.  

 

Interesse? 

Ben jij na het lezen van de bovenstaande opdracht enthousiast geworden? Bel ons! 

Neem voor meer informatie contact op met Johannes Hoefnagel (Communication Strategy Manager): 033 247 34 00. Wij ontvangen jouw cv - met korte motivatie en foto- graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 20 juni 2021 per e-mail. Mail je reactie naar José Vos (Sr. HR Adviseur): jose.vos@mos-net.nl 

 

 

 

 

 

Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie