Ben je een organisatietalent, flexibel en heb je een proactieve instelling? Kun je goed zelfstandig en voor meerdere opdrachtgevers tegelijk werken? Ben je op zoek naar een functie waarin je veel ruimte en vrijheid krijgt en echt jouw toegevoegde waarde kan laten zien? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Ter versterking van ons enthousiaste MOS-team zijn wij op zoek naar een

 

Trainee Secretariaat

24-32 uur per week

 

De collega die wij zoeken is niet bang om te leren en een geboren organisatietalent. Iemand die uitdagingen ziet en deze ook aangaat. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die met veel initiatief invulling geeft aan het secretariaat van een of meerdere beroepsverenigingen. Dit alles onder de verantwoordelijkheid en aansturing van een Verenigingsmanager of Senior Organisatie Assistent. 

 

Als Trainee Secretariaat bij MOS bv kan je werken aan je loopbaan. Jij leert om een belangrijke verbindingsschakel tussen de leden van de vereniging, het bestuur en het bureau te worden. Je start met het inzetten van jouw talenten bij onze Servicedesk, zodat je MOS bv en de klanten kan leren kennen en je met een goede basis kan doorgroeien binnen het secretariaat.

 

Welke eigenschappen heb jij?  

Je bent klantvriendelijk, servicegericht, hebt een flexibele werkhouding en gevoel voor relaties. Ook ben je communicatief sterk, zowel real life als digitaal. Je kunt goed samenwerken, maar zelfstandig werken is voor jou ook geen probleem. Je presteert onder werkdruk en kan goed prioriteren. 

 

Taken 

Je bent, ten behoeve van onze klanten, onder de vleugels van jouw Verenigingsmanager of Senior Organisatie Assistent, verantwoordelijk voor alle taken op operationeel niveau: 
 

 • werkzaamheden t.b.v. onze Servicedesk;
 • beantwoorden inkomende telefoongesprekken in het kader van de opdracht; 
 • verwerken van inkomende en uitgaande correspondentie; 
 • onderhouden van de ledenadministratie; 
 • organiseren van ledenactiviteiten; 
 • organiseren van activiteiten ten behoeve van de interne en externe communicatie; 
 • uitvoeren administratieve werkzaamheden; 
 • up-to-date houden van de website(s). 

 

Eventueel is een combinatie voor het inzetten van jouw talenten bij onze Servicedesk ook bespreekbaar.  

 

Opleiding: 

 • MBO+ werk- en denkniveau; 
 • opleiding Secretaresse, Management Assistent, Office Management of een vergelijkbare opleiding.

 

Vaardigheden: 

 • uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands; 
 • goede communicatieve vaardigheden; 
 • gevoel voor verhoudingen; 
 • ruime ervaring met MS Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Teams); 
 • ervaring met website content management tools (CMS) is een pré; 
 • vanuit overzicht kunnen werken en prioriteiten kunnen stellen; 
 • ervaring met het beheren van agenda’s en afspraken. 

 

 
Leer verder! 

Heb je de taken en vaardigheden gelezen? Word jij hier enthousiast van, maar heb jij hierin minder ervaring? Dan ben je zeker van harte welkom om wel te solliciteren. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw loopbaan binnen MOS vorm te geven.

 

 

Dit bieden wij jou: 

Een zeer afwisselende baan, waarin je de kans krijgt om je talenten te gebruiken, je verder te ontwikkelen en je ambities zelf vorm te geven. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer bij een organisatie met een informele cultuur. Je werkt in een team van enthousiaste collega’s in een onlangs verduurzaamd kantoor in Nijkerk. Er is een thuiswerkprotocol, zodat deels thuiswerken ook mogelijk is.  

 

 

Dit zijn wij: 

MOS bv is een full serviceorganisatie voor beroeps- en brancheverenigingen met 50 medewerkers, gespecialiseerd in communicatie, (hybride) evenementenorganisatie, webinars en online kennisplatforms, management, secretariaatsvoering en financiële administratie. Met meer dan 30 jaar ervaring in de verenigingsbranche is MOS één van de belangrijkste spelers in Nederland. MOS heeft een professionele studio voor o.a. webinars en podcasts. 

 

 

Solliciteer! 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met José Vos (Sr. HR Adviseur): 033 247 34 00. Wij ontvangen jouw CV -met een korte motivatie en foto- graag zo spoedig mogelijk, per e-mail. Je kan jouw reactie mailen naar: jose.vos@mos-net.nl  

Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie