Ben jij een talent in het managen van verschillende operationele en strategische opdrachten? Kan je schakelen tussen diverse opdrachtgevers, vind jij het leuk om samen te werken met bestuurders van verenigingen en je collega’s in het opdrachtteam ertoe in staat te stellen optimaal te presteren? Grijp deze kans en word onze nieuwe collega! 

Hebben we je interesse gewekt, maar ben je nu bijvoorbeeld projectmanager? Heb je er wel eens aan gedacht verenigingsmanager te worden? Lees verder!

 

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een

 

Verenigingsmanager

32 tot 40 uur per week

 

Onze verenigingen hebben behoefte aan een dienstverlenende verenigingsmanager die proactief advies geeft over uiteenlopende zaken waaronder strategie en beleid. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en neem het bestuur hierin mee. Samen zoek je naar oplossingen en maak je keuzes om gestelde doelen te halen. Een bestuur kan bouwen op de verenigingsmanager, die verantwoordelijk is voor de dagelijkse gang van zaken binnen een vereniging of ander samenwerkingsverband.

 

Wat vraagt dit van jou?

In de bestuurlijke arena kun je je weg vinden. Je bent iemand die zelfstandig en proactief is en mensen kan adviseren, stimuleren en motiveren. Je maakt je informatie snel eigen, bent op de hoogte van wat er speelt binnen een vereniging en kunt hierop anticiperen. Op effectieve wijze kun je samen met het verenigingsbestuur doelen en prioriteiten bepalen. Naast een coördinerende en sturende taak binnen de vereniging, ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Jij bent dé verbindende schakel tussen bestuurders van onze verenigingen en MOS medewerkers. Om verenigingsdoelen te bereiken kun je richting en sturing geven aan medewerkers in het kader van hun taakvervulling en bewaakt de voortgang. Daarbij ben je in staat om relaties en netwerken op te bouwen en je kunt informele netwerken aanwenden om zaken voor elkaar te krijgen.

 

Dit wordt jouw baan:

Geen dag is hetzelfde! In deze functie kan jij jouw talenten inzetten op zowel operationeel als op strategisch niveau. Denk hierbij aan het ondersteunen en het adviseren van besturen of bestuursleden over groei en ontwikkeling van hun vereniging, over profilerings- en positioneringsvraagstukken, het bepalen en organiseren van diensten en producten ten behoeve van leden, maar ook het begeleiden van commissies en projectgroepen, het financieel managen en het onderhouden van contacten binnen en namens de vereniging.

 

Voor iedere vereniging hebben wij een opdrachtteam ingericht. Met jouw leidinggevende en sociale capaciteiten begeleid je medewerkers die binnen jouw opdrachtteams werkzaam zijn. Je bepaalt per doel/project de acties en middelen en gebruikt hierbij ook de deskundigheid van jouw collega’s bij MOS.

 

En dit is nog niet alles! Naast al deze uiteenlopende activiteiten voor klanten, ben je ook actief voor de MOS-organisatie zelf. Een optimale exploitatie de dienstverlening die wij verenigingen bieden, zowel financieel als organisatorisch, is voor ons belangrijk. Er wordt dan ook een beroep gedaan op jouw kennis en ervaring. Er is ruimte om met een vernieuwende blik bij te dragen aan zowel de groei en ontwikkeling van onze organisatie als de klanten waar je verantwoordelijk voor bent. 

 

 

Herken jij jezelf?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • ervaring met leidinggeven;
  • aantoonbare ervaring in het werken voor meerdere externe opdrachtgevers tegelijk;
  • ervaring met het werken voor (beroeps)verenigingen is een pré.

 

Wat bieden wij jou?

Een zeer afwisselende baan, waarin je de kans krijgt je talenten te gebruiken, je verder te ontwikkelen en je ambities zelf vorm te geven. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer bij een organisatie met een informele cultuur. Je werkt in een team van enthousiaste collega’s in Nijkerk. Er is een thuiswerkprotocol, zodat deels thuiswerken ook mogelijk is.

 

Dit zijn wij:

MOS bv is een full serviceorganisatie voor beroeps- en brancheverenigingen met 50 medewerkers, gespecialiseerd in communicatie, evenementenorganisatie, webinars en online kennisplatforms, management, secretariaatsvoering en financiële administratie. Met meer dan 30 jaar ervaring in de verenigingsbranche is MOS één van de belangrijkste spelers in Nederland. MOS heeft een professionele studio voor o.a. webinars en podcasts.

 

Wil je meer weten of reageren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met José Vos (Sr. HR Adviseur): 033 247 34 00. Wij ontvangen jouw CV -met een korte motivatie en foto- graag zo spoedig mogelijk, per e-mail. Je kan jouw reactie mailen naar: jose.vos@mos-net.nl

 

 

#projectmanager #amersfoort #nijkerk #hilversum #randstad #vacature #manager #barneveld #parttime #harderwijk #putten #nijkerkerveen #hierden #zeewolde #hooglanderveen  #MKB #vacatures #HBO #vereniging

 

 [RF1]

Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie