MOS 25 JAAR

MOS bestaat 25 jaar! Om dat te vieren hebben we een aantrekkelijk en gevarieerd workshopprogramma samengesteld. Ontmoeting, ontspanning en praktische vaardigheden staan daarin centraal. Wij nodigen je van harte uit deel te nemen aan een workshop naar keuze.

Ontmoeten wij je bij een van onderstaande workshops, om zo ons 25-jarig bestaan te vieren? Wij danken je hartelijk voor de samenwerking op basis waarvan we deze mijlpaal kunnen vieren.

Na je aanmelding ontvang je meer informatie over jouw keuze.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met info@mosevents.nl.
 

 

 

'Succes op LinkedIn' door Marjolein Bongers

Dinsdag 20 september, 16.00 uur – 19.00 uur, Nijkerk

Op welke manier kun je het beste een goed LinkedIn profiel opbouwen? Welke content ga je plaatsen en hoe luister je actief naar je leden/relaties en potentiële leden/relaties?

Welke invloed heeft LinkedIn op zoekmachines? Hoe kun je jezelf en je vereniging onderscheidend presenteren op LinkedIn? Op welke manier kun je leden inzetten om het verhaal van je vereniging te laten vertellen? Hoe zorg je ervoor dat je hoger in de zoekresultaten komt van LinkedIn? En nog veel meer tips & tricks om LinkedIn effectief en succesvol in te zetten.

Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een klein hapje en een drankje na te praten.

Over de spreker

Marjolein Bongers is eigenaar van House of Social Media  en adviseert, traint en ondersteunt organisaties en hun medewerkers bij het succesvol inzetten van social media.

 

Coachen met paarden

Vrijdag 23 september, 13.00 uur - 17.00 uur, midden van het land

Wil je het paard als spiegel ervaren voor jouw persoonlijke ontwikkeling?

De ervaring leert dat paardencoaching heel leuk en indrukwekkend is, maar zeker ook positief confronterend. Het paard reageert namelijk altijd en direct op die plaats of persoon waar de ‘meeste energie’ bij zit. Dat weten/voelen mensen meestal ook al wel, maar wij zijn ons daarvan niet bewust. Via het paard kan men dus heel veel ‘boven halen’ over gedrag, uitstraling en spanning van mensen.

Je gaat in kleine groepjes aan de slag. Het voordeel hiervan is dat je zowel jouw eigen sessie met het paard ervaart als ook de sessies van de andere deelnemers observeert. Beide zijn indrukwekkend en geven veel nieuwe inzichten. Het kan heel mooi en confronterend zijn dat eenzelfde paard heel anders reageert op een andere persoon.

Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een klein hapje en een drankje na te praten.

 

Gastvrijheidstafel

Woensdag 26 oktober, 18.00 uur - 21.00 uur, Nijkerk

Een informele manier om gastvrijheid van je bedrijf te verbeteren en wat is de parallel met jouw vereniging?

Goede gastvrije aandacht loont en leidt tot betere bedrijfsresultaten: meer tevreden gasten, gepassioneerde medewerkers en hogere omzet. Gastvrij zijn is een zeer belangrijke waarde in de klantbeleving. Steeds meer bedrijven zien in het creëren van een excellente klantenbenadering een manier om zich te onderscheiden.

De Gastvrijheidstafel is bedoeld voor ondernemers en managers om onder begeleiding van een gastvrijheidsexpert in gesprek te gaan over de gastvrijheid van hun bedrijf. In een open gesprek jezelf de spiegel voorhouden, kennis delen, tips geven en ontvangen. Het uiteindelijke resultaat is dat je verder aan de slag kunt met verbetering van de gastvrijheid in je bedrijf én wellicht hou je er nog zakelijke relaties aan over.

De opzet van de Gastvrijheidstafel is kleinschalig. Acht tot tien tafelgenoten uit, bij voorkeur, verschillende bedrijfstakken gaan tijdens het diner met elkaar in gesprek.

De gastvrijheidsexpert die bij je aan tafel zit, is Hajé de Jager, oprichter en eigenaar van Hajé Hotels en Restaurants en tevens voorzitter VNO-NCW Flevoland en plv. lid SER.

De Gastvrijheidstafel is een initiatief van het Gastvrijheidsgilde, hét onafhankelijke kenniscentrum voor gastvrijheid. Het gilde inspireert, is deskundig, ondernemend, resultaatgericht en werkt samen met bedrijven om te excelleren in gastvrijheid.

 

Aanmelden

Voornaam

Achternaam

Vereniging

Ik kies voor:

Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie