Communicatie

Een moderne organisatie kan niet zonder professionele communicatie. In een wereld waar internet en social media steeds belangrijker worden, presenteert en profileert MOS uw vereniging op een professionele manier.
 

Communicatieadvies

Hoe bereikt u uw leden? Hoe promoot u een congres of evenement? Met een communicatieafdeling in huis is zowel de interne als de externe communicatie van uw vereniging geborgd. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een volledig nieuwe huisstijl, een nieuwe website, social media, digitale flyers rondom evenementen of een nieuwsbrief naar uw leden. MOS komt met een creatief voorstel en een reëel financieel plaatje en voert de werkzaamheden, indien gewenst, ook uit.

Websiteontwikkeling en -beheer

“You never make your first impression twice”. Dat geldt ook voor uw website: uw online visitekaartje. De website  van een vereniging of stichting vraagt om een geheel eigen wijze van communiceren naar de doelgroep. MOS zet een professionele website neer met de juiste uitstraling en impressie. Het plaatsen van content is een continue bezigheid, die MOS ook kan leveren. Dit betekent doorlopend actuele content en dus een aansprekende website.

Communitymanagement

Communities zijn ontzettend waardevol voor een vereniging als het gaat om dicht bij je leden te blijven.  Samenwerken, ontmoeten, brainstormen, organiseren; het zijn allemaal zaken die met een community mogelijk worden. Het monitoren, onderhouden, initiëren en enthousiasmeren van de community, zodat de verbondenheid tussen de leden blijft bestaan, kan MOS ook voor u verzorgen!

Social media

Met de juiste social media strategie kunt u als vereniging ook via de socialmediakanalen in contact komen met uw doelgroep en uw boodschap versterken. MOS adviseert, zet op en beheert uw socialmediakanalen. Hiermee bent u verzekerd van een professionele uitstraling via social media die past bij uw vereniging.

Magazines

Een publicatie, zowel digitaal als op papier, is voor een vereniging veelal kostbaar. Door het bladmanagement van uw magazine uit handen te nemen, kunnen wij efficiënt werken. Van conceptcreatie, vormgeving, contact met de redactie, verzamelen van kopij, tekst- en eindredactie, contacten met de vormgever en drukker tot de uiteindelijke verzending.

Advertentie- en sponsoracquisitie

Worden de kosten van uw magazine of publicatie te hoog? Dan wordt direct gedacht aan het verkopen van advertentieruimte om extra inkomsten te genereren. Wij hebben de kennis en ervaring om de juiste contacten te benaderen om deze advertentieruimte te vullen.

Ook leggen wij de contacten voor het sponsoren van uw evenement. Op basis van onze ervaring adviseren wij u hoe sponsoren kunt enthousiasmeren om uw evenement te steunen.

 

Meer informatie?

Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie