Werken bij pagina.jpg

Werken bij

Met jouw kennis en ervaring draag je bij aan een optimale bedrijfsvoering en ontwikkeling van de ruim 30 (beroeps)verenigingen en andere netwerkorganisaties waar we voor werken. Jij maakt hier het verschil. Je faciliteert, ondersteunt en/of adviseert verschillende beroepsverenigingen op de vakgebieden management, bestuursondersteuning, secretariaat, financiën, marketing/communicatie en evenementen. Je werkt veelal in een team, maar weet vanuit eigen verantwoordelijk ook goed je weg te vinden. Met jouw ervaring, dienstverlenende en klantgerichte eigenschappen draag je, samen met je collega’s, bij aan de ontwikkeling en groei van MOS bv én onze klanten.

Wat betekent werken bij MOS?
MOS is een ondernemend fullservicebureau dat al meer dan 30 jaar bijdraagt aan de continuïteit, ontwikkeling en groei van netwerkorganisaties. We hebben 50 medewerkers in dienst die samenwerken in een informele cultuur. Omdat je vaak voor meerdere opdrachtgevers werkt, is je werk veelzijdig en nooit saai. Geen enkele dag is dan ook dezelfde. We hechten hierbij veel belang aan kennis delen en samenwerken in een gezellige, sociale en informele sfeer. 

Je komt terecht in een inspirerende en professionele werkomgeving waarbij eigen inbreng, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en daadkracht worden gewaardeerd, zo niet verwacht. Je uren zijn, in goed overleg met je collega’s en de verenigingen waar je voor werkt, flexibel in te delen. Parttime werken en thuiswerken zijn hierbij beide mogelijk.

Contact
Enthousiast geworden na het lezen van bovengenoemde? Bekijk de vacatures of neem contact op met José Vos, onze HR adviseur. Dit kan via e-mail: jose.vos@mos-net.nl of tel: 033-247 3400.

Terug naar Home >>

Werken bij website banner

Neem direct contact op

Ga naar contact