Financiën.jpg

Financiën

Elke netwerkorganisatie heeft te maken met uiteenlopende en vaak wettelijk verplichte, financiële zaken. Denk aan crediteuren- en debiteurenadministratie, opstellen van periodieke rapportages enzovoort. Dit vraagt specifieke kennis van financiën. Ook daar ontzorgt MOS u! Onze professionals ondersteunen u door het bieden van een volledig pakket aan financiële diensten. Zij begrijpen het belang van een financiële administratie die juist, tijdig en compleet is. 

Wij innen onder andere de jaarbijdragen en contributies. Ook ondersteunen we u bij het opstellen en bewaken van de jaarlijkse begroting, het opstellen van jaarverslagen en jaarrekeningen en de bijbehorende accountantscontrole.

Passend aanbod
MOS biedt maatwerk. Heeft u specifieke financiële wensen, laat het ons weten. Heeft u bijvoorbeeld een eigen verenigingsbureau en wilt u uw salarisadministratie uitbesteden? Zoekt u een externe penningmeester? Of wilt u advies over de financiële toekomst van uw vereniging? Wij denken graag mee, komen met een passend voorstel en regelen het voor u!

Terug naar Home >>

Neem direct contact op

Ga naar contact