banner Over Ons .JPG

Over MOS

Welkom bij de toekomst van verenigen, welkom bij MOS!

Deskundigheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn de overtuigingen waar wij ruim drie decennia geleden mee begonnen én die vandaag de dag nog steeds overeind staan. Voeg hier onze 45 gedreven professionals aan toe en je hebt de ruggengraat van ons bedrijf. Met deze elementen bepalen wij onze aanpak en dragen wij zorg voor 30 beroeps-/brancheverenigingen en netwerkorganisaties.

Onze missie & visie:
Bij MOS streven wij ernaar de drijvende kracht te zijn achter toekomstbestendig verenigen, geleid door klantwaardering en tevreden medewerkers. Onze boodschap is helder: stilstand is achteruitgang! De doelen van verenigen veranderen niet (ontmoeten, kennisdelen, ontwikkelen en inspireren), de weg ernaartoe wel. Wij begeleiden verenigingen waarbij wij jou als bestuurder en/of directeur helpen bij groei en innovatie. Samen met onze klanten veranderen wij de manier van denken en handelen voor een toekomst die zowel duurzaam als bloeiend is. Welkom bij de toekomst van verenigen, welkom bij MOS!

Onze Purpose
Bij ons heb je niet zomaar te maken met een team, maar met een stel enthousiaste denkers en doeners met bakken aan ervaring in de verenigingswereld. Wij zijn de motor achter het verbinden van verenigingen en hun leden. Ons ultieme doel? Het stimuleren van talent en professionalisering, met als kers op de taart: meer werkgeluk op de werkvloer in heel Nederland! MOS: Ontwikkeling en werkgeluk verenigd!

Logo met tekst

Contact
Wil je meer weten over onze organisatie en wat wij wellicht voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Terug naar Home >>

Neem direct contact op

Ga naar contact