Raimond

Over MOS

Met meer dan drie decennia aan ervaring heeft MOS bv een vooraanstaande positie verworven in de verenigingsbranche. Met een team van 50 toegewijde professionals bedienen wij met trots meer dan 35 beroeps-/branchverenigingen en netwerkorganisaties

Onze Visie & Missie
Verenigingen hebben een belangrijke functie in onze maatschappij. Samenwerking tussen mensen of bedrijven bevordert kennisdelen, ontwikkeling, ontmoeting, innovatie en inspiratie. MOS staat midden in deze wereld van beroepsverenigingen, brancheverenigingen en andere netwerkorganisaties. Wij leveren daaraan graag een bijdrage in de rol van servicebureau. Bij ons vinden verenigingen alles voor gezonde groei en ontwikkeling: van een goede infrastructuur tot aan deskundigheid in alle disciplines die voor verenigingen van belang zijn. Zo werken wij met 50 enthousiaste professionals aan onze missie: bijdragen aan toekomstbestendige verenigingen.

Onze Purpose
Bij MOS hebben wij aandacht voor de professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Met hen dragen wij bij aan de gewenste ontwikkeling van verenigingen, zodat zij op hun beurt weer kunnen bijdragen aan de professionele ontwikkeling van hun leden. Beroeps- en brancheverenigingen dragen dus bij aan de professionele ontwikkeling van organisaties en mensen die daardoor groeien en beter functioneren, succesvoller kunnen zijn in wat zijn zij doen. Daarmee hebben die verenigingen impact op het werkgeluk van iedere individuele professional. Bij MOS zijn wij dagelijks bezig met onze dienstverlening aan verenigingen en dus bezig met het creëren van werkgeluk, voor onze eigen mensen én voor al die leden van verenigingen waarvoor wij werken.
Verenigen zorgt voor verbinding. Dat is verbinding met en tussen leden, of verbinding van de vereniging met de maatschappij. Wij als MOS verbinden ons graag met verenigingen en hun bestuurders om samen met hen te zorgen voor ontwikkeling en werkgeluk.

MOS ‘ontwikkeling en werkgeluk verenigd’.

Contact
Wilt u meer weten over onze organisatie en of wij wellicht wat voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Terug naar Home >>

Neem direct contact op

Ga naar contact