Over Ons.jpg

Over MOS

MOS bestaat al meer dan 30 jaar en is uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de verenigingsbranche. We bedienen met 50 professionals inmiddels meer dan 35 netwerkorganisaties waaronder veelal branche- en beroepsverenigingen. Dit varieert van coaches, vertrouwenspersonen en HR tot IT, informatieprofessionals en -beveiligers en engineers.

Fullservicebureau
MOS is een fullservicebureau. Dat betekent dat wij alle deskundigheid in huis hebben om verenigingen optimaal te ondersteunen en te faciliteren op alle terrein die de bedrijfsvoering raken. Denk aan management, bestuursondersteuning, secretariaatswerkzaamheden, ledenservice, financiën en communicatie/marketing. Ook organiseren we evenementen en bijeenkomsten via ons eigen bureau MOS Events en faciliteren we online diensten waaronder webinars, talkshows en ALV online in samenwerking met Skillstwon

Visie
Deskundig, klantgericht, betrouwbaar en daadkrachtig zijn de overtuigingen waar MOS onder leiding van Edith Terschegget ruim 30 jaar geleden mee begon. Edith heeft zich begin 2023 teruggetrokken uit de directie, maar de waarden staan nog steeds overeind. Zij vormen de ruggengraat van ons bedrijf en bepalen onze aanpak. In al die jaren is MOS uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de verenigingsbranche. Zowel in Nederland als internationaal. We zijn een klantgericht en proactief verenigingsbureau, dat de zorg voor (technologische) ontwikkeling, groei en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. We hechten hierbij belang aan kennis delen en samenwerken in een professionele maar ook informele sfeer met persoonlijke aandacht voor en betrokkenheid bij uw vereniging.

De wereld van netwerkorganisaties is divers en constant in beweging. MOS stelt zich als doel netwerkorganisaties te ondersteunen bij hun continuïteit, ontwikkeling en groei. Door (interactieve) samenwerking, betrokkenheid, automatisering en digitalisering speelt MOS een centrale rol in de toekomst van verenigingen en wijst hen de weg. MOS is de expert voor netwerkorganisaties en draagt zorg voor deskundigheid, persoonlijke aandacht en continuïteit, zodat samenwerking leidt tot succes.

Wat kunt u van ons verwachten?
Kiest u voor MOS dan staat er, onder leiding van een verenigingsmanager, een team van professionals voor u klaar. Het team ontzorgt en faciliteert u op eerder genoemde vakgebieden. Hierbij bieden wij maatwerk. Dat betekent dat onze dienstverlening specifiek wordt afgestemd op de wensen en behoefte van uw (netwerk)organisatie.

Wij hanteren hierbij een oplossingsgerichte aanpak en zijn het expertisecentrum waar u met al uw vragen terecht kunt. Voor alle vraagstukken zoeken wij een passende oplossing. De professionals van MOS ondersteunen u en uw vereniging hierbij met een proactieve, deskundige en flexibele instelling.

Contact
Wilt u meer weten over onze organisatie en of wij wellicht wat voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Terug naar Home >>

Neem direct contact op

Ga naar contact