Pagina Online diensten.jpg

Online diensten

Onder de naam MOS Online verzorgen we in samenwerking met Skillstown diensten voor het live streamen van uitzendingen en opnemen van producties. Doel hierbij is verenigingen ondersteunen en faciliteren bij het digitaal kennisdelen en het organiseren van hun e-professionalisering. Digitaal professionaliseren en kennisdelen zijn in deze tijd niet meer weg te denken in de verenigingswereld.

Studiofaciliteiten
Onderdeel van de samenwerking is het gezamenlijk aanbieden van studiofaciliteiten voor webinars, podcasts en andere producties. We maken hiervoor gebruik van studio's op diverse locaties in Nederland die alle moderne technieken bieden voor het opnemen van uw producties. Denk hierbij aan: het opnemen en (live) uitzenden van webinars, talkshows en uw  Algemene Ledenvergadering (ALV online) waarbij we het digitaal stemmen kunnen faciliteren. Ook het begeleiden en opnemen van een podcast, interview of presentatie behoort tot de mogelijkheden. Om de interactie met deelnemers te bevorderen kunt u bij uw productie gebruik maken van polls en/of live chats. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijbijvend contact op.

Wij verwachten u volop te kunnen faciliteren bij het live streamen van uw uitzendingen en het opnemen van uw producties. U bent welkom en wij kijken ernaar uit u te ontmoeten in een van onze studio’s! Zijn er vragen of wilt u meer weten over het live streamen van uw diensten, neem contact met ons. 

__________________________________________________________________________________________________________

Wij facilteren diverse online diensten waaronder:

Webinars
Een webinar is een interactieve uitzending via internet. Een webinar kan live gevolgd worden of later terug worden gekeken. Het uitzenden van een webinar is een laagdrempelige manier om contact te hebben met uw doelgroep. Wil je toch interactie met deelnemers? Ga dan voor een live uitzending en zoek het dialoog op voor nog meer verbinding en betrokkenheid!

Interview, vergadering of talkshows
Een interactief gesprek, vergadering of talkshow, het is allemaal mogelijk in onze ruime studio. In een ontspannen setting in een warm ingerichte studio met een grote boomstamtafel worden de mooiste gesprekken gevoerd. Liever een professionele host of interviewer? Ook die kunnen we regelen net als een visagist en het voorbereiden van items door onze redacteuren en producers.

Podcast
Een eigen audio-uitzending over de meest uiteenlopende onderwerpen dat is een podcast. Het kan gaan over uw nieuwste ontwikkelingen of interessante onderzoeken. U maakt in onze studio zelf een professionele podcast op. Ga voor een kraakheldere uitzending. Heeft u hulp nodig bij het voorbereiden van uw items? Boek dan een redacteur of producer, zij helpen u verder.

ALV Online
Met ALV online is het mogelijk uw Algemene Ledenvergadering (ALV) eenvoudig, professioneel, veilig én online te organiseren vanuit één van de studio's. Een digitale ALV is, door goedkeuring van een tijdelijke COVID spoedwet, tot februari 2023 nog rechtsgeldig. Om ook zonder de spoedwet de mogelijkheid te behouden uw ALV digitaal te organiseren is het advies om uw verenigingsstatuten hierop aan te passen. Alleen dan is het rechtsgeldig de verplichte ALV online te laten plaatsvinden. Mocht u uw ALV digitaal willen organiseren, dan helpen wij u graag verder. Ook als u hier vragen over heeft horen wij het graag. 

Online vergaderen?
Wilt u online vergaderen, een interview houden of presentatie geven? Wij kunnen u met behulp van online middelen ondersteunen vanuit onze studio's. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek en/of het bespreken van de mogelijkheden.

_____________________________________________________________________________________________________

Samenwerking Skillstown
MOS is met betrekking het organiserren en realiseren van online diensten partner van Skillstown, dé online opleider voor professionals.SkillsTown Logo transparant.pngVia on demand learning stelt SkillsTown bedrijven, organisatiesen hun medewerkers in staat om mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. In de vorm van honderden online trainingen die in verschillende leervormen worden aangeboden, speelt SkillsTown in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke levensfase van organisatie en medewerker. Om zo kennis en skills te vergroten, verandervermogen te stimuleren en bij te dragen aan aantrekkelijk werkgeverschap.

Terug naar Home >>

Neem direct contact op

Ga naar contact