Welkom bij MOS

Hét fullservicebureau dat met deskundigheid en meer dan 30 jaar ervaring, bijdraagt aan de continuïteit, ontwikkeling en groei van netwerkorganisaties.

Lees meer over ons
foto header WELKOM.jpg

Management

Een bestuur kan bouwen op zijn verenigingsmanager (VM). Deze adviseert niet alleen bij ingewikkelde vraagstukken, maar denkt ook actief mee over doelen/strategieën en ondersteunt bij bestuursvergaderingen. Ook is de VM verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen een vereniging en dé verbindende schakel tussen verenigingsbestuur en de MOS organisatie.

Lees meer

Verenigingsbureau

Dit is hét kloppende hart van elke netwerkorganisatie. Hier komen alle lijntjes samen en worden ze uitgezet. Het verenigingsbureau verzorgt de ledenservice, de ledenadministratie, garandeert een goede telefonische en online bereikbaarheid en draagt zorgt voor de archivering. Ook onderhoudt zij contacten met leden en ondersteunt zij de verenigingsbestuurders.

Lees meer

Financiën

Elke organisatie is gebaat bij een (financiële) administratie die juist, volledig en geheel op orde is. MOS biedt hiervoor een volledig pakket aan administratieve en financiële diensten. Ons financiële team ontzorgt netwerkorganisaties en hun penningmeesters. Dat geeft rust en zekerheid en creëert tijd en ruimte voor bestuurders om op andere terreinen te opereren.

Lees meer

Communicatie

Netwerkorganisaties kunnen bij onze communicatie-/marketingprofessionals terecht voor advies, (content)strategie, een communicatie-/marketingplan en/of het ontwikkelen van diverse media, middelen en magazines. Ook dragen zij bij aan het profileren en presenteren van uw organisatie of event en het ontwikkelen van passende content hiervoor. 

Lees meer

Online diensten

Onder de naam MOS Online verzorgen we in samenwerking met Skillstown online diensten voor het live streamen van uitzendingen en opnemen van producties. Onderdeel van de samenwerking is het gezamenlijk aanbieden van studiofaciliteiten voor webinars, podcasts en andere producties. We maken hievoor gebruik van 4 studio's op diverse locaties in Nederland die alle moderne technieken bieden voor het opnemen van uw producties. 

Lees meer

MOS Events

Het organiseren van een omvangrijk fysiek, online of hybride evenement met impact vraagt specifieke expertise. Het evenementenbureau MOS Events heeft deze expertise in huis en organiseert voor zowel netwerkorganisaties als overige partijen uiteenlopende evenementen. De dienstverlenende professionals denken niet alleen mee, maar geven ook advies en dragen zorg dat het evenement tot in de puntjes wordt georganiseerd. Uiteraad binnen gesteld budget. 

Lees meer

Uitgelicht

 1. 20 februari 2024

  De sterke kant van magazines

  Veel verenigingen geven een eigen magazine uit. Het is dan ook een prachtig en sterk middel met vele voordelen. Wij geven je 10 redenen waarom het uitbrengen van een magazine een goed idee is. Laat je inspireren en lees snel verder. 

  Lees meer
  AU2I2363.jpg
 2. 5 februari 2024

  Al aangemeld voor ons Kennisevent?

  Heb jij de uitnodiging voor ons Kennisevent "Bouwstenen voor verenigingssucces" al voorbij zien komen? Je bent van harte welkom op vrijdagochtend 1 maart 2024 in Utrecht. We nemen je deze ochtend mee in de kenmerken die horen bij verenigingssucces en de rol die digitale volwassenheid hierbij speelt. Deelname is gratis.

  Lees meer
  Afbeelding Mailing reminder Kennisevent 1 feb 2024.png
 3. 30 januari 2024

  Het IT-landschap als fundament onder beroeps-/brancheverenigingen!

  In het labyrint van IT- en applicatietools ervaren veel beroeps-/brancheverenigingen uitdagingen. Van verspreide ledeninformatie tot omslachtige processen en risico's met gevoelige data. Het ontbreekt hierbij vaak aan een visie op IT en digitalisatie, terwijl dit van strategisch belang is. Bij MOS streven wij ernaar de drijvende kracht te zijn achter toekomstbestendig verenigen, ook als het gaat om een duidelijke visie op IT en digitalisatie.  

  Lees meer
  Afbeelding Post website IT landschap.jpg

MOS Events

U de inhoud, wij de rest! Met die filosofie organiseert het evenementenbureau MOS Events al jaren succesvolle congressen, jaarvergaderingen en netwerkbijeenkomsten voor organisaties in de non-profitsector en de overheid. Fysiek, online of hybride we organiseren ze met evenveel gemak. Door onze ruime kennis en ervaring weten wij precies wat er nodig is om een evenement met succes te organiseren. Onze achtergrond en kracht ligt hierbij in het verenigingswezen. Bent u op zoek naar een evenementenbureau met kennis van zaken? Dan bent u bij MOS Events aan het juiste adres!

Meer weten

Geplande evenementen

 1. Kennisevent Bouwstenen voor verenigingssucces

  Utrecht
 2. NVAGT Gestalt Congres "De weelde van ongemak"

Column

Het jaarthema MOS 2024 is Toekomstbestendige Verenigingen. Directeur MOS, Raimond Fifis, schrijft hierover in zijn column

Raimond "Doelen veranderen niet, de weg er naartoe wel"

Verenigingen hebben hun beste tijd gehad. Het is een opvatting die ik wel vaker hoor. Verenigingen vergrijzen en jongeren zien het nut er niet van om lid te worden. En willen ze wel, dan zijn er maar weinigen geïnteresseerd om zich actief voor de vereniging in te zetten of überhaupt aan activiteiten deel te nemen. Logisch dus om te denken dat de vereniging ten dode is opgeschreven. Toch ben ik het daar totaal niet mee eens. Waarom niet?

Lees verder >>

 

Wat onze klanten vinden van MOS

Wat zouden wij als bestuur van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen zijn zonder MOS? Voor ons als bestuur zijn zij een enorme steun in de rug, om onze vereniging te laten bloeien en alles vlekkeloos te laten verlopen.
De kracht van MOS ervaren zowel wij als bestuur, als ook onze leden, dagelijks. Met MOS alle kans om van je vereniging een professionele organisatie te maken.

Inge te Brake Voorzitter LVV
201120 foto Inge te Brake.jpg.webp

Als bestuurder heb ik met MOS altijd de garantie dat het verenigingsbureau op orde is en zowel wij als bestuurders, maar ook onze leden een plek hebben waar ze met hun vragen terecht kunnen. MOS zorgt voor een stevig fundament van onze vereniging.

Wouter Bronsgeest Voorzitter KNVI
Wouter-Bronsgeest-1.jpeg

Srvision maakt inmiddels al zo’n 10 jaar gebruik van het evenementenbureau MOS Events. Zij ondersteunen ons bij de organisatie van ons evenement, en doen dit naar alle tevredenheid. Ze maken niet alleen afspraken met de locatie, maar dragen ook zorg voor alle andere bijkomende zaken waaronder het programma, deelname-registratie en het afwikkelen van financiële zaken. Door een consequent en goede uitvoering, worden wij als congresorganisatie (vrijwilligers) op professionele wijze ontzorgd. Dat heeft geresulteerd in een langdurige en warme relatie tussen MOS Event en de Srvision-organisatie.

Philippe Lardinois Voorzitter srvision (congres)
foto Philippe Lardinois srvsion congres.jpg

Neem direct contact op

Ga naar contact