Welkom bij MOS

Hét fullservicebureau dat met deskundigheid en meer dan 30 jaar ervaring, bijdraagt aan de continuïteit, ontwikkeling en groei van netwerkorganisaties.

Lees meer over ons
foto header WELKOM.jpg

Management

Een bestuur kan bouwen op zijn verenigingsmanager (VM). Deze adviseert niet alleen bij ingewikkelde vraagstukken, maar denkt ook actief mee over doelen/strategieën en ondersteunt bij bestuursvergaderingen. Ook is de VM verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen een vereniging en dé verbindende schakel tussen verenigingsbestuur en de MOS organisatie.

Lees meer

Verenigingsbureau

Dit is hét kloppende hart van elke netwerkorganisatie. Hier komen alle lijntjes samen en worden ze uitgezet. Het verenigingsbureau verzorgt de ledenservice, de ledenadministratie, garandeert een goede telefonische en online bereikbaarheid en draagt zorgt voor de archivering. Ook onderhoudt zij contacten met leden en ondersteunt zij de verenigingsbestuurders.

Lees meer

Financiën

Elke organisatie is gebaat bij een (financiële) administratie die juist, volledig en geheel op orde is. MOS biedt hiervoor een volledig pakket aan administratieve en financiële diensten. Ons financiële team ontzorgt netwerkorganisaties en hun penningmeesters. Dat geeft rust en zekerheid en creëert tijd en ruimte voor bestuurders om op andere terreinen te opereren.

Lees meer

Communicatie

Netwerkorganisaties kunnen bij onze communicatie-/marketingprofessionals terecht voor advies, (content)strategie, een communicatie-/marketingplan en/of het ontwikkelen van diverse media, middelen en magazines. Ook dragen zij bij aan het profileren en presenteren van uw organisatie of event en het ontwikkelen van passende content hiervoor. 

Lees meer

Online Studio

Een hedendaagse organisatie is altijd en overal zichtbaar en bereikbaar. De mogelijkheden zijn daarbij ongekend. De MOS Studio biedt verenigingen verschillende digitale podia om te communiceren met de achterban, stakeholders, netwerkrelaties etc. We ondersteunen onder andere bij webinars, talkshows, podcasts en online bestuursvergaderingen (ALV online). 

Lees meer

MOS Events

Het organiseren van een omvangrijk fysiek, online of hybride evenement vraagt specifieke expertise. Het evenementenbureau MOS Events heeft deze expertise in huis en organiseert voor zowel netwerkorganisaties als overige partijen uiteenlopende evenementen. De dienstverlenende professionals denken niet aleen mee, maar geven ook advies en dragen zorg dat het evenement tot in de puntjes wordt georganiseerd. Uiteraad binnen gesteld budget. 

Lees meer

Uitgelicht

 1. 12 oktober 2022

  Wij gaan verhuizen

  Om maar meteen met de deur in huis te vallen; MOS gaat verhuizen. Aanleiding is dat door het hybride werken wij ruimte over hebben. De oplossing voor de leegstand is het vinden van een nieuwe, beter bij MOS passende locatie en dat is gelukt. Begin volgend jaar verhuizen we naar een ander pand in Nijkerk, niet ver van ons huidige pand. 

  Lees meer
  Foto nieuwe pand MOS.png
 2. 30 september 2022

  ALV online verlengd

  Het blijft voor verenigingen tot in ieder geval 1 december 2022 mogelijk om de Algemene Ledenvergadering (ALV) digitaal te organiseren. De Eerste en Tweede Kamer hebben wederom ingestemd met verlenging van tijdelijke wetgeving die dit mogelijk maakt. Lees de officiële publicatie van het besluit.

  Lees meer
  Studio beeld.jpg
 3. 1 september 2022

  Welkom op onze nieuwe website

  Met trots presenteert MOS zijn nieuwe website. Wij denken u via deze site een goed beeld te geven van onze organsiatie en de diensten die we leveren. Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje!

  Lees meer
  lancering website 2

MOS Events

U de inhoud, wij de rest! Met die filosofie organiseert het evenementenbureau MOS Events al jaren succesvolle congressen, jaarvergaderingen en netwerkbijeenkomsten voor organisaties in de non-profitsector en de overheid. Fysiek, online of hybride we organiseren ze met evenveel gemak. Door onze ruime kennis en ervaring weten wij precies wat er nodig is om een evenement met succes te organiseren. Onze achtergrond en kracht ligt hierbij in het verenigingswezen. Bent u op zoek naar een evenementenbureau met kennis van zaken? Dan bent u bij MOS Events aan het juiste adres!

Meer weten

Geplande evenementen

 1. NMv online netwerkbijeenkomst

 2. NVvA Regio Zuid - Rondetafelgesprek over ongewenst gedrag

 3. Seminar De Toekomst van Sourcing

 4. NOBCO Nieuwjaarsbijeenkomst 2023

 5. Craft college Global Business Intelligence

 6. Proactief aan de slag met verzuim vanuit juridisch perspectief

 7. NBPO Anders georganiseerd met ASS Trainingsdag

Wat onze klanten vinden van MOS

Wat zouden wij als bestuur van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen zijn zonder MOS? Voor ons als bestuur zijn zij een enorme steun in de rug, om onze vereniging te laten bloeien en alles vlekkeloos te laten verlopen.
De kracht van MOS ervaren zowel wij als bestuur, als ook onze leden, dagelijks. Met MOS alle kans om van je vereniging een professionele organisatie te maken.

Inge te Brake Voorzitter
201120 foto Inge te Brake.jpg.webp

Als bestuurder heb ik met MOS altijd de garantie dat het verenigingsbureau op orde is en zowel wij als bestuurders, maar ook onze leden een plek hebben waar ze met hun vragen terecht kunnen. MOS zorgt voor een stevig fundament van onze vereniging.

Wouter Bronsgeest Voorzitter KNVI
Wouter-Bronsgeest-1.jpeg

Srvision maakt inmiddels al zo’n 10 jaar gebruik van het evenementenbureau MOS Events. Zij ondersteunen ons bij de organisatie van ons evenement, en doen dit naar alle tevredenheid. Ze maken niet alleen afspraken met de locatie, maar dragen ook zorg voor alle andere bijkomende zaken waaronder het programma, deelname-registratie en het afwikkelen van financiële zaken. Door een consequent en goede uitvoering, worden wij als congresorganisatie (vrijwilligers) op professionele wijze ontzorgd. Dat heeft geresulteerd in een langdurige en warme relatie tussen MOS Event en de Srvision-organisatie.

Philippe Lardinois Voorzitter srvision (congres)
foto Philippe Lardinois srvsion congres.jpg

Neem direct contact op

Ga naar contact