Communicatie2.jpg

Communicatie/marketing

Onze communicatie- en marketingprofessionals staan klaar om jouw vereniging of netwerkorganisatie te ondersteunen met een breed scala aan diensten. Of je nu advies nodig hebt, een strategie wilt ontwikkelen, of middelen en content wilt creëren, wij bieden oplossingen op maat. We denken met je mee en leveren creatieve en passende voorstellen. Alle werkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd of onder regie worden uitbesteed, zodat je volledig wordt ontzorgd.

Advies en strategie

Onze marketing- en communicatieadviseurs helpen je met al jouw communicatievraagstukken. Zij vertalen jouw wensen en ideeën in een concreet plan, strategie en/of concrete communicatiemiddelen. Met hun kennis en creativiteit komen ze tot een voorstel dat goed aansluit bij jouw organisatie.

Website en social Media

Jouw website is het online visitekaartje van jouw organisatie en een belangrijk communicatiemiddel voor jouw leden. Onze professionals zorgen ervoor dat jouw website up-to-date is met aansprekende en actuele content. Ook voor social mediakanalen zoals Facebook, LinkedIn, Instagram en X geven wij advies en ontwikkelen wij content op maat.

(Digitale) Nieuwsbrief

Een digitale nieuwsbrief of mailing is een effectief informatiemiddel voor je leden. Wij denken mee over de inhoud en opzet van jouw nieuwsbrief en kunnen ook de volledige uitvoering overnemen. Van het verzamelen en schrijven van inhoud, het vinden van passend beeldmateriaal tot het opstellen en versturen van de nieuwsbrief naar jouw doelgroep(en).

De kracht van een mailing

Een goed opgezette mailingcampagne kan een grote impact hebben op jouw leden en andere belanghebbenden. Met gerichte en persoonlijke content kun je niet alleen informeren, maar ook betrokkenheid en loyaliteit vergroten. Onze specialisten helpen je bij het optimaliseren van jouw mailings om maximale resultaten te bereiken.

Magazines en brochures AU2I2363 

Een magazine verbindt jouw vereniging met de leden. MOS biedt volledige ondersteuning bij het realiseren van jouw ledentijdschrift, zowel digitaal als op papier. Van concept en vormgeving tot eindredactie, planning, offertetraject, drukwerk en verzending. Alles gaat in nauw overleg met de redactie en/of het bestuur van jouw vereniging. Wij adviseren en ondersteunen ook bij het ontwikkelen van ander drukwerk, zoals jaarverslagen, brochures, flyers, banners en promotiemateriaal.

Interview, artikel of tekst schrijven

Heb je iemand nodig voor het schrijven van een passende tekst of een interview? Bij MOS hebben we specialisten die dit voor je kunnen verzorgen. Of het nu gaat om het voorzitten van een redactievergadering, de eindredactie van jouw tijdschrift/magazine, of het schrijven en redigeren van teksten en interviews, wij leveren een passend voorstel.

Evenementen en bijeenkomsten

Wil je een bijeenkomst of evenement organiseren? Onze communicatieprofessionals ondersteunen je graag. Samen met onze collega's van MOS Events, het evenementenbureau van MOS, zorgen we voor een gedetailleerd communicatieplan en passende communicatiemiddelen waaronder uitnodigingen, mailings, flyers, banners, persberichten en social media posts.

Online Middelen

Ook voor online middelen zoals webinars, podcasts en interviews kun je bij ons terecht. Lees er hier meer over.

_______________________________________________________________________________________________________

Zichtbaarheid Vergroten/Ledenwerving

Wil je de zicht- en of vinbaarheid van jouw organisatie vergroten? MOS biedt verschillende diensten aan om jouw bereik te optimaliseren of zorg te dragen dat jouw vereniging en/of event bij potentiële leden onder de aadacht wordt gebracht. 

LinkedIn Campagnes

LinkedIn is een krachtig platform voor professionele netwerken. Onze specialisten helpen je bij het opzetten en beheren van gerichte LinkedIn-campagnes om jouw doelgroep effectief te bereiken en jouw netwerk te laten groeien.

Google Ads

Met Google Ads bereik je precies de mensen die op zoek zijn naar jouw diensten. Wij ondersteunen je bij het opzetten en optimaliseren van jouw Google Ads campagnes, zodat je maximaal rendement behaalt uit jouw advertentiebudget.
______________________________________________________________________________________________________

Contact

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Terug naar Home >>

Neem direct contact op

Ga naar contact