Communicatie2.jpg

Communicatie

Onze communicatie-/marketing professionals zijn breed inzetbaar. Of het nu gaat om het geven van advies, het uitstippelen van een strategie of het ontwikkelen van middelen, magazines en het schrijven van content? Het kan allemaal! Onze communicatieprofessionals denken met u mee en komen met een creatief en passend voorstel. Waar gewenst kunnen de werkzaamheden door ons worden uitgevoerd of onder regie worden uitbesteed, zodat u volledig wordt ontzorgd. 

Advies of strategie
Onze marketing- en communicatieadviseurs adviseren, faciliteren, ondersteunen uw organisatie bij al uw communicatievraagstukken. Zij dragen ervoor zorg dat uw wensen en ideeën worden vertaald in een plan, strategie en/of middel. Kennis en creativiteit worden gebruikt om tot een passend voorstel te komen.

Website en social media
De website is uw dagelijks contact met uw leden, uw online visitekaartje, met een geheel eigen wijze van communiceren richting de doelgroep. De communicatieprofesionals geven advies en dragen zorg dat uw website, met aansprekende en actuele content, up-to-date is. Dit geldt ook voor de social mediakanalen, zoals Facebook, LinkedIn, INSTA en Twitter die u in wilt zetten.

(Digitale) nieuwsbrief
De digitale nieuwsbrief is niet meer weg te denken. Het vormt een belangrijk informatiemiddel om te communiceren met de achterban. Vanuit communicatie denken we met u mee over de inhoud en opzet van de nieuwsbrief, maar we kunnen ook de uitvoering van u overnemen. Denk aan het verzamelen dan wel schrijven van inhoud, het verzamelen van passend beeldmateriaal en het daadwerkelijk opstellen en versturen van uw nieuwsbrief naar de gewenste doelgroep(en). Hierbij werken we samen met onze collega's van het verenigingsbureau.

Magazines en brochures
Een magazine verbindt uw vereniging met de leden. Maar het realiseren van een ledentijdschrift, zowel digitaal als op papier, kost veelAU2I2363 tijd. MOS heeft dé kennis in huis om dit van A tot Z voor u te regelen. Van concept en vormgeving tot eindredactie, het maken van een planning, offertetraject, drukwerk en verzending. Alles gaat in nauw overleg met de redactie en/of het bestuur van uw vereniging. Daarbij kunnen wij u ook ondersteunen bij het vormgeven en ontwikkelen van ander drukwerk waaronder brochures, flyers en promotiemateriaal.

Interview of tekst schrijven?
Iemand nodig voor het schrijven van een bij de doelgroep passende tekst of interview? Ook dat kan via MOS. We hebben een specialist in huis die dit voor u kan verzorgen. Het varieert van het voorzitten van een redactievergadering, de eindredactie van uw tijdschrift/magazine, het schrijven/redigeren van teksten en/of het houden van interviews. Laat weten wat uw wensen zijn en we komen met een passend voorstel. 

Evenementen/bijeenkomsten
Wilt u een bijeenkomst of evenementen organiseren? Ook dan kunt u een beroep doen op de communicatieprofessional van MOS.  We werken hierbij veelal samen met onze collega's van MOS Events; hét evenementenbureau van MOS. Een communicatieplan, uitnodiging, flyer, persbericht of diverse posts op social media, het kan allemaal. 

Advertenties en sponsoring
Om de kosten van uw communicatie uitingen in de hand te houden, kunt u kiezen voor het aanbieden van advertentieruimte in uw verenigingsmagazine of op uw website. MOS heeft de kennis en ervaring in huis om dat op de juiste manier aan te pakken. Ook voor het sponsoren van uw evenementen kunt u bij MOS terecht. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Online middelen
Ook voor webinars, podcasts en interviews kun je bij ons terecht. Lees hier meer. 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Terug naar Home >>

Neem direct contact op

Ga naar contact