Evenementen.jpg

Diensten & Producten

MOS Events organiseert al jaren succesvolle congressen, jaarvergaderingen en (netwerk)bijeenkomsten voor organisaties in de non-profitsector en de overheid. Fysiek, online of hybride, het kan allemaal. Wij bieden maatwerk en kunnen u ondersteunen met diverse diensten:

 • Het ontwerpen van uw evenement met impact op basis van wensen en behoeftes van uw organisatie, deelnemers, sponsoren en andere stakeholders;
 • Projectleiding van uw evenement aan de hand van een planning die duidelijk inzicht geeft in de tijdslijnen en verantwoordelijkheden;
 • De logistieke organisatie, denk hierbij aan het vinden van de juiste locatie en afstemming met de locatie en overige leveranciers;
 • Het verzorgen en ondersteunen van het programma en de sprekers;
 • Het aantrekken, vastleggen en contact onderhouden met sponsoren en leveranciers;
 • Communicatie en promotie vooraf, tijdens en na afloop van het (online) evenement;
 • Budgetbewaking;
 • De deelnemersregistratie vooraf en tijdens uw (online) evenement;
 • De uitvoering van het (online) evenement zelf;
 • De financiële administratie en afhandeling, en
 • Evaluatie

 Wij bieden maatwerk en komen met een passend voorstel. Wij dragen zorg dat uw (online) evenement succesvol verloopt!

Online/hybride events

Sinds COVID-19 organiseren wij, naast fysieke evenementen en bijeenkomsten, deze ook online of hybride.

We hebben een samenwerking met Skillstown voor het opnemen van webinars met diverse mogelijkheden, maar werken ook samen met andere locaties en studios. We selecteren locaties en studios altijd passend bij het format en budget van het evenement.

Hieronder een aantal online opties, die naar eigen wens en behoefte kunnen worden aangepast. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van reclameblokken en prijsuitreikingen. Kortom, ook online kan er veel!

Live TV-programma
We produceren een dynamische talkshow met interactief publiek zowel in de studio als thuis. Onder leiding van een moderator/presentator/dagvoorzitter vertellen gasten hun verhaal aan tafel, aangevuld met vooraf opgenomen docu’s over hun thema of werksituatie. Het publiek wordt interactief betrokken door het invullen van polls, het inzenden van creatieve opdrachten en het bijwonen van workshops. Ook kunnen er reclameblokken worden ingelast en prijsuitreikingen plaatsvinden.

Serie van bijeenkomsten
We organiseren op basis van een hoofdthema meerdere live uitgezonden bijeenkomsten elk met een sub-thema. Dit kan naar behoefte bijvoorbeeld dagelijks, wekelijks, maandelijks. De serie wordt vanuit onze studio geleid door een vaste expert/specialist of een vast team. Ook kan er een klein publiek worden uitgenodigd in de studio. De rest van het publiek neemt vanuit huis interactief deel aan deze bijeenkomsten middels chat en het inzenden van opdrachten. Ook hier is het mogelijk reclameblokken en prijsuitreikingen toe te voegen.

Live vanuit meerdere locaties
Op meerdere hubs/locaties wordt tegelijkertijd een programma aangeboden. Elke locatie wordt ingericht met een projectie en een digitale connectie met de andere locaties. Op iedere locatie behandelt een keynote een bepaald onderwerp welke naar de andere locaties wordt gestreamd. Vanuit een live-stream worden de verschillende locaties met elkaar verbonden voor terugkoppeling en discussie. Reclameblokken en prijsuitreikingen zijn ook hier toepasbaar.

Webinar
Sinds COVID-19 hét alternatief voor bijeenkomsten: het webinar. Wij nemen deze interactieve webinars met chatfuncties, gebruik van polls, workshops en opdrachten op in onze studio. En we verzorgen ook het voorwerk. Zoals het organiseren van een brainstormsessie en het versturen van voorbereidende opdrachten, toetsen, cadeautjes, snack- of lunchbox of tools voor het webinar naar de deelnemers. Achteraf kunnen we samenvattingen verzorgen in de vorm van een video-cartoon of een mini-webinar en een enquête doen.

Terug naar MOS Events >>

Neem direct contact op

Ga naar contact