Evenementen.jpg

MOS Events

Of u wilt inzetten op het delen van kennis, het presenteren van plannen, vieren van een jubileum, klantenbinding of netwerken: een evenement is een mooie manier om in verbinding te blijven met uw zakelijke netwerk, leden, stakeholders en/of werknemers. Het organiseren van bijeenkomsten voor netwerkorganisaties is onze kracht. Bent u op zoek naar een evenementenbureau met kennis van zaken op dit terrein? Dan bent u bij MOS Events aan het juiste adres!

Wij organiseren al jaren succesvolle congressen, jaarvergaderingen en netwerk- en themabijeenkomsten voor organisaties in de non-profitsector en de overheid. Door onze kennis en ervaring weten wij goed waar we moeten beginnen en wat er nodig is voor het organiseren van een bijeenkomst of evenement. Fysiek, online of hybride, het kan allemaal.

Van het regelen van de locatie en het verzorgen van de uitnodigingen tot de catering, sprekers, promotie en sponsoring. Alles gaat in goed overleg met u als opdrachtgever en uiteraard binnen het budget. Op de dag zelf dragen wij zorg dat alles op rolletjes loopt zodat u zich volledig kunt richten op het evenement. Doel is dat u geheel wordt ontzorgd en tevreden terug kan kijken. Wij zijn daarbij tevreden als het evenementen zijn die in positieve zin bijblijven.

Werkwijze
MOS Events is betrokken vanaf het inventariseren van uw wensen voorafgaand aan het evenement tot aan de uitvoering op de dag zelf en de evaluatie. Na goedkeuring op de door ons uitgebrachte offerte gaan wij onder de filosofie ‘U de inhoud, wij de rest!’ voor u aan de slag. Wilt u gebruik maken van sponsoring, of de communicatie over uw bijeenkomst uitbesteden? Ook dat kan via MOS Events! Lees meer>

Samenwerking
MOS Events werkt veel samen met vrijwilligers binnen een vereniging. Er is kennis aanwezig over het reilen en zeilen in dergelijke non-profit organisaties. De evenementencommissie van een vereniging of beroepsorganisatie bepaalt de inhoud van het evenement, wij nemen het gehele organisatieproces uit handen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over wat MOS Events voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend (kennismakings)gesprek. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op de overige informatiepagina's.

Terug naar Home >>

banner Events website

Neem direct contact op

Ga naar contact