Evenementen.jpg

MOS Events

Hét evenementenbureau gespecialiseerd in de organisatie van bijeenkomsten voor beroepsverenigingen, non-profitorganisaties en overige netwerkorganisaties

Of u wilt inzetten op het delen van kennis, het presenteren van plannen, vieren van een jubileum, klantenbinding of netwerken: een evenement is een mooie manier om in verbinding te blijven met uw zakelijke netwerk, leden, stakeholders en/of werknemers. Het organiseren van impactvolle bijeenkomsten voor netwerkorganisaties is onze kracht. Bent u op zoek naar een evenementenbureau met kennis van zaken op dit terrein? Dan bent u bij MOS Events aan het juiste adres!

Wij organiseren al jaren succesvolle congressen, jaarvergaderingen, netwerk- en themabijeenkomsten voor organisaties in de non-profitsector en de overheid. Door onze kennis en ervaring weten wij goed waar we moeten beginnen en wat er nodig is voor het organiseren van een bijeenkomst of evenement. Fysiek, online of hybride, het kan allemaal.

Van het ontwerp van het evenement in een Event Design sessie waarin we gebruik maken van de Event Canvas methode en het regelen van de locatie en de catering tot afstemming met sprekers, promotie en sponsoring. Alles gaat in goed overleg met u als opdrachtgever en uiteraard binnen het vastgestelde budget. Op de dag zelf dragen wij zorg dat alles op rolletjes loopt zodat u zich volledig kunt richten op het evenement. Wij zijn daarbij tevreden als het evenementen zijn die impact hebben, bijdragen aan het doel van uw organisatie en aan die van de deelnemers en sponsoren en in positieve zin iedereen bijblijven.

Werkwijze
MOS Events is betrokken vanaf het inventariseren van uw wensen voorafgaand aan het evenement en het design van het evenement tot aan de uitvoering op de dag zelf en de evaluatie. Na goedkeuring op de door ons uitgebrachte offerte gaan wij onder de filosofie ‘U de rust, wij de rest!’ voor u aan de slag. Wilt u gebruik maken van sponsoring, of de communicatie over uw bijeenkomst uitbesteden? Ook dat kan via MOS Events! Lees meer>

Samenwerking
MOS Events werkt veel samen met vrijwilligers binnen een vereniging. Er is kennis aanwezig over het reilen en zeilen in dergelijke non-profit organisaties. We begeleiden de evenementencommissie of het bestuur van een vereniging of beroepsorganisatie bij het gehele organisatieproces van het evenement.

Meer weten?
Wilt u meer weten over wat MOS Events voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend (kennismakings)gesprek. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op de overige informatiepagina's.

Terug naar Home >>

banner Events website

Neem direct contact op

Ga naar contact