Evenementen.jpg

Werkwijze

Van het inventariseren van uw wensen voorafgaand aan het evenement en eventdesign tot aan de uitvoering op de dag zelf en de evaluatie, MOS Events gaat voor evenementen met impact en is betrokken bij het hele organisatieproces. In een oriënterend gesprek of een ontwerpsessie bepalen we eerst gezamenlijk het doel, de doelgroepen en de gewenste output van het evenement of de bijeenkomst. Na goedkeuring op de door ons uitgebrachte offerte gaan aan de slag. Wij maken een planning en een begroting, zoeken en boeken de locatie, maken het draaiboek en regelen de catering, en alle overige facilitaire voorzieningen die nodig zijn. Ook zijn we tijdens de bijeenkomst aanwezig om zorg te dragen dat alles volgens afspraak en planning verloopt en om deelnemers te ontvangen.

Overige diensten
Wilt u sponsoren werven of de communicatie of promotie vooraf, tijdens en na het evenement uitbesteden? Ook dat kan via MOS Events! Wij werken daarvoor o.a. samen met de communicatieprofessionals van MOS. Van een (online)uitnodiging tot contentstrategie en van een persbericht tot presentatie, er kan heel veel! Tijdens het oriënterend gesprek bespreken wij uw wensen.

Begroting
Wij werken altijd met een vooraf vastgestelde begroting. Over de voortgang is regelmatig afstemming met u als opdrachtgever, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We zijn daarbij gewend om te werken met beperkte budgetten en zijn daardoor heel creatief.

Evaluatie
Na afloop evalueren we altijd samen met u het evenement of de bijeenkomst. We benoemen daarbij wat goed ging en nemen hetgeen beter kon als leerpunt mee voor een volgende keer.

Terug naar MOS Events >>

Neem direct contact op

Ga naar contact