Terugkijken: De onschatbare waarde van een goed verhaal. Make love no content!

1 juli 2021 door MOS

Op 30 juni stond de digitale MOS-talkshow in het teken van verbindende verhalen die aansprekend zijn voor uw doelgroep. We beloofden een inspirerende sessie, en daar is wat ons betreft geen woord van gelogen! Cor Hospes introduceerde…  

nEKO_2991

Op 30 juni stond de digitale MOS-talkshow in het teken van verbindende verhalen die aansprekend zijn voor uw doelgroep. We beloofden een inspirerende sessie, en daar is wat ons betreft geen woord van gelogen!

Cor Hospes introduceerde ons in de wereld van goede en verbindende verhalen en ook tafelgasten Ester Leibbrand (NOLOC), Mascha de Wildt (NVP) en Johannes Hoefnagel (MOS) deelden verhalen vanuit hun eigen ervaring.

Make love no content!
De kern van het verhaal: storytelling zorgt voor binding, richting, inspiratie en

betrokkenheid en daarmee draagt het bij aan een cultuur die uw doelgroep aanspreekt. Wanneer gedeelde passie zichtbaar en voelbaar is, ontstaat verbinding. Ofwel: “Make love no content”, aldus Cor Hospes.

Talkshow terugkijken
Misschien heeft u de talkshow niet live kunnen volgen en/of wilt u bepaalde fragmenten nog een keer terugkijken? Dat kan! Op onze jubileumpagina is de talkshow te zien.

MOS trakteert
Deze talkshow was de tweede in de reeks van vier inspirerende online sessies in het kader van ons 30-jarig bestaan. De volgende digitale MOS-talkshow staat gepland voor donderdag 30 september. Houd uw mailbox goed in de gaten voor de uitnodiging!

Neem direct contact op

Ga naar contact