Martina van den Dool Martina 2.JPG

Nieuwe Verenigingsmanager MOS

1 augustus 2022 door MOS

Wij verwelkomen Martina van den Dool als nieuwe Verenigingsmanager voor de verenigingen: Impuls & Woortblind, het Platform voor InformatieBeveiligers (PvIB) en de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv).

Per 1 augustus 2022 werkt Martina van den Dool (53) bij ons. Naast haar werk voor de verenigingen Impuls & Woortblind, het Platform voor InformatieBeveiligers (PvIB) en de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) gaat zij zich binnen MOS ook bezighouden met de AVG-regelgeving.

Martina neemt de nodige kennis en ervaring mee als het om verenigingsmanagement en bestuursondersteuning gaat. Zij werkte vele jaren bij belangenorganisaties voor ouderen en in diverse managementfuncties. Ook was zij enige tijd bestuurssecretaris bij een beroepsvereniging/vakbond. De eerste helft van haar loopbaan was Martina werkzaam op HR-gebied, met specialismen als arbeidsvoorwaarden en functiewaardering. Daarbij heeft zij vanuit diverse functies en rollen de nodige publicaties op haar naam staan.

Met haar nuchtere blik wil ze bijdragen aan de versterking van verenigingen, de effectiviteit van besturen en het bereiken van hun doelstellingen. Hier kan ze van toegevoegde waarde zijn. 'MOS bv zie ik als een interessante organisatie vanwege de diversiteit van verenigingen die er klant zijn en de mogelijkheden die er liggen om mij verder te ontwikkelen in mijn vak', aldus Martina.

Komende periode wordt gebruikt om het werk eigen te maken en nader kennis te maken met zowel de MOS organsiaties als de verenigingen waar ze werkzaam voor is. Vanuit MOS zijn we blij met haar komst en kijken uit naar de samenwerking.

Neem direct contact op

Ga naar contact