Beëindiging MOS studio Nijkerk

13 december 2022 door MOS

Door de verhuizing van MOS bv kunt u vanaf media december 2022 geen gebruik meer maken van de MOS studio in Nijkerk. Het nieuwe pand biedt geen goede mogelijkheid om een studio in te richten. Samen met Skillstown is besloten de studio ‘midden Nederland’ op een andere locatie te vestigen.

Online diensten
Onder de naam MOS Online verzorgen we in samenwerking met Skillstown online diensten voor het live streamen van uitzendingen en opnemen van producties. Onderdeel van de samenwerking is het gezamenlijk aanbieden van studiofaciliteiten voor webinars, podcasts en andere producties. Doel hierbij is verenigingen ondersteunen en faciliteren bij het digitaal kennisdelen en het organiseren van hun e-professionalisering. Digitaal professionaliseren en kennisdelen zijn in deze tijd niet meer weg te denken in de wereld van verenigingen.

Locaties
Voor het aanbieden van studiofaciliteiten hebben we inmiddels vier locaties. In het midden van het land was dit tot voor kort de studio bij MOS in Nijkerk. Op dit moment wordt gewerkt aan een nieuw locatie voor midden Nederland. Meer informatie hierover volgt. Tot deze studio gereed is, hebben we een goed alternatief gevonden in de studio in Nieuwegein. De overige studio's waar u ook terecht kunt voor het live streamen en opnemen van online diensten bevinden zich in Den Haag, Rotterdam of Eindhoven. Op deze manier verwachten wij u ook volgend jaar weer volop te kunnen faciliteren en ondersteunen bij het live streamen van uw uitzendingen en het opnemen van uw producties. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten in een van onze studio’s!

Zijn er vragen of wilt u meer weten over het live streamen van uw diensten, neem contact met ons. 

 

Neem direct contact op

Ga naar contact