Welkom NCC

22 januari 2024 door MOS

Wij mogen de Nederlandse Caravan Club (NCC) als nieuwe klant verwelkomen bij MOS er daar zijn we blij mee. Donderdag 18 januari 2024 vergaderde het NCC-bestuur voor het eerst bij ons op kantoor in Nijkerk, een mooie gelegenheid om de samenwerking te vieren.

Eind vorig jaar is de Nederlandse Caravan Club (NCC) de samenwerking aangegaan met MOS. Naast verenigingsmanagement verzorgen wij voor deze vereniging de financiële administratie, ondersteuning van het secretariaat, het professionaliseren van de communicatie en communicatiemiddelen en het bieden van hulp bij de overige verenigingstaken. Op donderdag 18 januari 2024 vond de eerste NCC-bestuursvergadering plaats. Een mooie gelegenheid om de samenwerking te vieren. NCC-voorzitter Carolien Glasbergen heeft symbolisch het 'lintje' doorgeknipt  en zo het NCC-naambordje op de klantenwand onthult. MOS-directeur Raimond Fifis maakte het geheel feestelijker en zorgde voor de taart. We heten de NCC van harte welkom en kijken uit naar de samenwerking!

De NCC
De Nederlandse Caravan Club (NCC) is een vereniging die staat voor kampeerplezier met allerlei kampeermiddelen zoals Campers, Caravans, Vouwwagens, Tenten enz.. Daartoe organiseren zij tal van evenementen, zoals bridgen, caravanrijvaardigheidstrainingen, battletour naar Normandië, een zeilweek, de jeugdkaravaan, kasteelconcert, etc. Ook hebben zij twaalf mooie, in de natuur gelegen kampeerterreinen, gerund door vrijwilligers. Nooit alleen en toch individueel: meedoen mag maar hoeft niet. Meer weten? Ga naar de NCC-website

Post samenwerking NCC website  - jan 2024

Neem direct contact op

Ga naar contact