Afbeelding Virtual Office website.png Afbeelding Virtual Office website.png

Dé kracht van een Virtual Office

14 maart 2024 door MOS

Streef naar een toekomstbestendige vereniging en maak kennis met onze add-on: Virtual Office. Met deze tool werk je digitaal, probleemloos en veilig samen met teamleden binnen en buiten jouw vereniging. Desktop, laptop en mobiele apparaten, het kan allemaal ongeacht het besturingssysteem. Virtual Office (gebouwd op Microsoft SharePoint) is dé tool voor informatie-uitwisseling en het creëren van een betere en efficiëntere samenwerking.


Om vanuit MOS dé drijvende kracht te zijn achter toekomstbestendig verenigen, helpen wij beroeps- en brancheverenigingen steeds vaker bij het transformeren naar een toekomst die zowel duurzaam als bloeiend is. Een veelgehoord onderwerp in dit proces is het verder digitaliseren van de vereniging. Naarmate een vereniging de digitalisering verder vorm geeft, wordt het echter steeds lastiger om informatie veilig, vindbaar, toegankelijk en beheersbaar te houden. Hier kan onze add-on: Virtual Office uitkomst bieden.

Virtual Office
Virtual Office maakt het mogelijk om medewerkers, bestuurders, commissieleden én data met elkaar te verbinden. Mede door onze eigen ontwikkelde archiveringssystematiek, waarbij wij documenten voorzien van een codering, en de krachtige zoekfunctionaliteit, zorgen wij ervoor dat jij altijd over de juiste informatie beschikt. Op deze manier weet iedereen dat de meest recente informatie altijd op één plaats beschikbaar en voorhanden is. Ook voorkom je hiermee het lokaal opslaan en het per e-mail versturen van allerlei bestanden en weet iedereen dat de laatst beschikbare versie is opgeslagen. Dit alles draagt bij aan probleemloos en veilig samenwerken met (team)leden binnen en/of buiten jouw vereniging. Desktop, laptop en mobiele apparaten, het kan allemaal ongeacht het besturingssysteem. Een virtual office kan hiermee bijdragen aan het verder en veilig digitaliseren van jouw vereniging!

Meer weten over deze tool of wil je weten wat we nog meer kunnen doen om jouw vereniging/organsiatie verder te helpen bij groei en innovatie? Neem gerust contact met ons op! 

Welkom bij de toekomst van verenigen, welkom bij MOS!

Labels:

Neem direct contact op

Ga naar contact