B 006.JPG C 002a.JPG

Synergiebijeenkomst 2024: inspiratie en actie in Community Building

14 juni 2024 door MOS

Donderdag 13 juni vond onze jaarlijkse synergiebijeenkomst plaats in Nieuwersluis. We kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst waarin we samen met een groot aantal verenigingsbestuurders en netwerkrelaties dieper zijn ingegaan op "De Volgende Stap in Community Building". 

We zijn de jaarlijkse Synergiebijeenkomst ontspannen gestart met een hapje en een drankje bij Hotel Flora Batava in Nieuwersluis! Na een welkomstwoord van onze directeur Raimond Fifis, was het de beurt aan onze keynote Maartje Blijleven. Zij deelde haar visie en praktische tips over het creëren van een betrokken community en de rol van AI hierin. Na het lanceren van de MOS Klant Community en het stellen en beantwoorden van vragen, is deze bijeenkomst afgesloten met een gezellig diner vol goede gesprekken. 

Hoogtepunten:

  • De lezing van Maartje Blijleven was zeer waardevol. Zoals Maartje zei: “Een sterke community is als een magneet; het trekt mensen aan, verbindt, houdt ze betrokken en bevordert kennisdeling. Dit mag zakelijk zijn, maar soms ook luchtig of zelfs persoonlijk.” Haar praktijkgerichte benadering, adviezen over het gebruik van diverse Ai tools en haar visie op het creëren van een groeiende gemeenschap, gaf de deelnemers concrete handvatten voor het opzetten van een sterke community. We kunnen het allemaal nog eens nalezen in haar boek 'We Love Communities dat iedere deelnemer van Maartje heeft gekregen. 

  • De lancering van de MOS Klant Community is een feit. Dennis Koster gaf een toelichting op de mogelijkheden van deze community voor onze klanten. Het is een nieuwe stap in toekomstbestendig vereniging en het faciliteren van verbinding en kennisdelen tussen zowel klanten onderling als onze klanten en MOS. Het doel is dan ook het realiseren van sterke community voor en door onze klanten. 

  • Een diner vol waardevolle en goede gesprekken waarbij gezelligheid niet ontbrak. Dit is waar de synergiebijeenkomst ook om draait. Het ontmoeten van andere klanten en het onderling delen van kennis is iets dat MOS met deze bijeenkomst wil faciliteren. 

Wij danken alle deelnemers voor hun aanwezigheid en inbreng. Ook een dankwoord voor MOS Events die de organsiatie voor rekening heeft genomen. Vanuit MOS kijken we terug op een zeer geslaagde bijeenkomst. Samen bouwen we verder bouwen aan de MOS Klant Community. 

Bekijk hier de foto's

Sfeerimpressie Synergiebijeenkomst MOS - 13 juni 2024 (2)

Labels:

Neem direct contact op

Ga naar contact