Kennisevent Raimond.JPG banner Over Ons .JPG

Samenwerking MOS en Procurios: De Toekomst van Verenigen

28 juni 2024 door MOS

In een snel digitaliserende wereld is het belangrijk dat verenigingen zich aanpassen en meegroeien met de technologische ontwikkelingen. MOS en Procurios hebben hun krachten gebundeld om verenigingen te begeleiden naar een toekomstbestendige vorm van opereren. Deze samenwerking combineert de expertise van MOS, in het adviseren en begeleiden van verenigingen, met de geavanceerde data-gedreven oplossingen van Procurios.

Het Beste van Beide Werelden
MOS richt zich op de ontwikkeling, groei en innovatie van verenigingen. Door middel van strategisch advies en begeleiding helpt MOS verenigingen om hun potentieel te benutten. Procurios biedt hierbij met hun uitgebreide platform een solide technologische basis dat alle dagelijkse werkzaamheden ondersteunt, van e-facturatie en communicatie tot community building en klantbeheer.

Waarom deze samenwerking?
De strategische samenwerking tussen MOS en Procurios betekent dat verenigingen kunnen profiteren van een allesomvattende ondersteuning. Raimond Fifis, directeur van MOS, benadrukt dat het optimaal inzetten van applicaties leidt tot minder tijd verspillen aan handmatige processen en meer tijd voor inhoudelijke zaken. Manon Vollmann, directeur van Procurios, voegt hieraan toe dat de gezamenlijke (door)ontwikkeling van functionaliteiten, zoals marketing automation en integratie met boekhoudsystemen, cruciaal is voor het succes van verenigingen.

Toekomstbestendig Verenigen
Een zichtbaar resultaat van de samenwerking was het kennisevent 'Bouwstenen voor verenigingssucces' dat op 1 maart jl. plaatsvond in Utrecht. Fundament voor dit event is het gezamenlijke onderzoek van MOS en Procurios naar de relatie tussen verenigingssucces en specifieke verenigingskenmerken, waaronder digitale volwassenheid. Belangrijke conclusie uit het onderzoeksrapport ‘Bouwstenen voor verenigingssucces’ is dat succesvolle verenigingen een hoge digitale volwassenheid hebben. MOS en Procurios werken dan ook samen aan o.a. het faciliteren van online en offline community’s om leden te verbinden en de betrokkenheid te vergroten. Het rapport, dat tijdens het kennisevent werd gepresenteerd, biedt waardevolle inzichten voor elke vereniging die streeft naar een toekomstbestendig bestaan.

Downloaden rapport
Wil je meer weten over de bevindingen uit ons onderzoeksrapport? Download dan gratis het rapport ‘Bouwstenen voor verenigingssucces’ via deze link

Artikel VM magazine
Lees hier het artikel in VM magazine nr 2 van DNA over de strategische samenwerking tussen MOS bv en Procurios.

Labels:

Neem direct contact op

Ga naar contact