banner Charlotte Verenigingsbureau

Verenigingsbureau

Het verenigingsbureau is hét kloppende hart van elke netwerkorganisatie. Hier komen alle lijntjes samen en worden ze weer uitgezet. De medewerkers van MOS verzorgen uw ledenservice, ledenadministratie, garanderen een goede (online) bereikbaarheid onder kantoortijd en dragen zorg voor een goede archivering. Ook onderhouden zij contacten met uw leden en ondersteunen zij u als verenigingsbestuurder. 

Ondersteuning
Als bestuur krijgt u te maken met uiteenlopende secretariële werkzaamheden en de ledenadministratie. Een hele klus. Vanuit MOS helpen wij u verder! Wij regelen naast alle administratieve en secretariële zaken ook de bereikbaarheid van uw vereniging en ondersteunen bij het voorbereiden, organiseren en opvolgen van (bestuurs)vergaderingen en andere bijeenkomsten. Daarnaast mag u erop vertrouwen dat uw ledenadministratie altijd up-to-date is en wij kunnen een bijdrage leveren aan het actueel houden van uw website. Een mailing, nieuwsbrief of enquête versturen? Ook dat kunt u ook aan de professionals van MOS overlaten zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Waar nodig wordt kennis en expertise van andere teams ingeschakeld. Dat is het voordeel van ons fullservicebureau.

Uw ‘eigen’ kantoor 
Bij MOS beschikt uw vereniging over een 'eigen' kantoor, alleen dan op afstand. U ontvangt een zakelijk e-mailadres, telefoonnummer en postbusadres. Onze medewerkers beantwoorden de telefoon, handelen e-mails af en voeren alle overige correspondentie. Dit alles vanuit uw verenigingsnaam. Ons kantoor kan desgewenst ook worden gebruikt als vergaderlocatie. Wilt u hier meer over weten neem dan contact met ons op. 

Terug naar Home >>

Neem direct contact op

Ga naar contact