Over Kennisevent Bouwstenen voor verenigingssucces

Societeit-De-Vereeniging.jpg

Kennisevent Bouwstenen voor verenigingssucces

vrijdag 1 maart 2024 van 08:00 uur tot 12:15 uur

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Wil je meer weten over de kenmerken voor het succes van verenigingen en de rol die digitale volwassenheid hierbij speelt. Kom op 1 maart 2024 naar het Kennisevent 'Bouwstenen voor verenigingssucces' dat MOS en Procurios samen organiseren.

Mos logo FC email Logo procurios


Onderzoek
Waarom kent de ene vereniging groei, terwijl de andere leden ziet vertrekken? Welke rol speelt digitalisering en hoe kan dit bijdragen aan het succes van jouw vereniging? Zomaar wat vragen waar we tijdens dit kennisevent proberen een antwoord op te geven dan wel vinden. Fundament hiervoor is het onderzoek dat MOS en Procurios hebben uitgevoerd naar de relatie tussen het succes van een vereniging en haar digitale volwassenheid.

Wat kun je verwachten
Tijdens het evenement "Bouwstenen voor verenigingssucces"  presenteren Raimond Fifis en Manon Vollman het rapport van dit onderzoek en gaan we graag met jouw hierover in gesprek. Voorafgaand staat er vanaf 08.00 uur een heerlijk netwerkontbijt op het programma inclusief een boeiende presentatie van spreker en dagvoorzitter Patrick Jordens. 

Aanmelden
Wil jij erbij zijn, meld je dan nu kosteloos aan voor dit evenement. Dit kan va de button aan de rechterzijde. Mocht je nog geen account hebben, maak dan een account aan tijdens het aanmeldproces. Als je al een account hebt willen we je vragen hiermee in te loggen en je daarna aan te melden.

Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden, neem dan contact mety ons op via info@mosevents.nl 

Sprekers

Geert van Rhee

20210909_BL_9969_Thema-NOBTRA_LRES.jpg

Karima Matser

Manon Vollmann.jpg

Manon Vollmann

Patrick Jordens.jpg

Patrick Jordens

Raimond v2.jpg

Raimond Fifis

Roeland Staal 2023.jpg

Roeland Staal

Deelname is gratis

Deel deze pagina:

Terug naar bijeenkomsten-overzicht

Neem direct contact op

Ga naar contact