Samenwerking met online leerplatform Skillstown

16 januari 2020 door MOS

Al langere tijd leeft de wens bij MOS om de diensten uit te breiden met het bieden van e-learnings en een faciliteit om webinars te verzorgen. Sinds kort is MOS een samenwerking aangegaan met het bekende Skillstown in Eindhoven. Donderdagochtend…  

DSC_0623

Al langere tijd leeft de wens bij MOS om de diensten uit te breiden met het bieden van e-learnings en een faciliteit om webinars te verzorgen. Sinds kort is MOS een samenwerking aangegaan met het bekende Skillstown in Eindhoven. Donderdagochtend 16 januari ondertekende Skillstown het contract met MOS.

Skillstown is een partij die online trainingen en webinarfaciliteiten aanbiedt. Door onze samenwerking zijn die straks ook beschikbaar voor onze klanten. Op dit platform worden meer dan 500 trainingen (en vakgerichte presentaties) aangeboden. Klanten van MOS kunnen binnen het platform een eigen omgeving creëren die voor hun leden herkenbaar is.

Demonstratie
Onder de noemer ‘e-professionalisering’ worden de verenigingen - die klant bij MOS zijn - in de eerste maanden van komend jaar benaderd met een demonstratie van de mogelijkheden van dit unieke platform. Een platform dat mogelijkheden biedt om aan te sluiten bij de professionaliseringsdoelstellingen van de vereniging. Voor verenigingen en stichtingen is dit een uitgelezen kans om de leden meer toegevoegde waarde te bieden voor hun lidmaatschap.

Opnamestudio
Vanaf januari is op de eerste etage van het MOS-kantoor ook de professionele opnamestudio gereed voor het live streamen van een webinar of het opnemen van een korte presentatie. Dit gebeurt met professionele opnameapparatuur (en zelfs de visagie hoort hierbij). Allemaal ingrediënten om uw webinar of videopresentatie tot een succes te maken.

Neem direct contact op

Ga naar contact