Dit jaar bestaat MOS 30 jaar, en wie jarig is trakteert!

17 maart 2021 door MOS

Daarom pakken we het hele jaar uit met inhoudelijke en inspirerende activiteiten. De kick-off is op dinsdag 30 maart a.s. met de feestelijke opening van onze verbouwde en vergrote studio. Nadat de kurk van de champagnefles is en de linten zijn…  

Samen de toekomst tegemoet (1)

Daarom pakken we het hele jaar uit met inhoudelijke en inspirerende activiteiten. De kick-off is op dinsdag 30 maart a.s. met de feestelijke opening van onze verbouwde en vergrote studio. Nadat de kurk van de champagnefles is en de linten zijn doorgeknipt, zetten we de studio direct in voor onze eerste jubileumactiviteit. Een talkshow waarin Ivan Pouwels, dé expert op het gebied van community innovaties, zijn visie deelt over de toekomst van verenigingen en hierover in gesprek gaat met een aantal tafelgasten. Dit mag u niet missen!

'Hoe toekomstbestendig is uw samenwerkingsverband?'

Dinsdag 30 maart |15.00 uur | Online Talkshow

Ivan Pouwels, dé expert op het gebied van community innovaties, deelt zijn visie op de toekomst van communities. Wat zijn de dominante trends en welke impact hebben ze op een community?
Denk aan de invloed van verdergaande individualisering of disruptieve businessmodellen door nieuwe technologie. Ivan gaat hierover in gesprek met mensen uit de praktijk van branche- en beroepsorganisaties:

*Jessica Conquet (voorzitter Platform voor Informatiebeveiliging – PvIB)
*Inge te Brake (voorzitter Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen – LVV)
*Jitze Vellenga (verenigingsmanager bij MOS)

Zij delen hun ervaringen en waar voor hen de uitdagingen liggen. 

Wout Plevier is de tafelheer en zal met rake vragen en stellingen de wetenschap en de praktijk aan elkaar verbinden. Na afloop ben je ervan op de hoogte hoe innovatiekracht, van zowel leden als het collectief, future proof communities mogelijk maakt.

Meer informatie over de MOS-talkshow 'Samen de toekomst tegemoet' en hoe zich kunt aanmelden leest u hier.

Neem direct contact op

Ga naar contact