Databronnen die verenigingsvisies ondersteunen

30 september 2021 door MOS

Wat kan data voor verenigingen betekenen? En hoe kan data de verenigingsvisie ondersteunen? En welke databronnen zijn er om goed antwoord te kunnen geven op deze vragen? De kracht van data en de kunst van het durven interpreteren ervan stond…  

IMG_8810

Wat kan data voor verenigingen betekenen? En hoe kan data de verenigingsvisie ondersteunen? En welke databronnen zijn er om goed antwoord te kunnen geven op deze vragen?

De kracht van data en de kunst van het durven interpreteren ervan stond centraal tijdens de 3e MOS-talkshow op 30 september jl.

Het gesprek met Joost Fromberg (ODIV), Bert van Swam (NVvA),  Marco Dumont (KNVI) en Dennis Koster (MOS) leverde boeiende informatie op waar verenigingsbesturen direct mee aan de slag kunnen.

Talkshow terugkijken

Dat kan! Deze digitale talkshow of bepaalde fragmenten nog een keer terugkijken kan hier.

Blijf nieuwsgierig
Kern van dit verhaal, vergaar data en bedenk wat je ermee wilt gaan doen. “De visie van de vereniging biedt een fijne kapstok en tegelijk ook een soort hakbijl voor de dingen die je niet moet gaan doen, wat niet bij je past. Maar blijf wel nieuwsgierig wat je er wél mee kunt doen, als het eigenlijk niet past”, aldus Joost Fromberg.

MOS trakteert
Deze talkshow was de derde in de reeks van vier inspirerende online sessies in het kader van ons 30-jarig bestaan. De volgende digitale MOS-talkshow staat gepland voor dinsdag 30 november. Houd uw mailbox en de website goed in de gaten voor meer informatie!

Neem direct contact op

Ga naar contact