Kijktip: digitale MOS-talkshow 'Met succes veranderingen realiseren'

12 november 2021 door MOS

De snel veranderende wereld vraagt van ons allemaal om sneller te lopen en constant te blijven bewegen. Tegelijkertijd valt het niet mee om daadwerkelijk verandering te creëren. Of het nu gaat om het versterken van uw vereniging of…  

Succesvol Veranderingen Realiseren (1)

De snel veranderende wereld vraagt van ons allemaal om sneller te lopen en constant te blijven bewegen. Tegelijkertijd valt het niet mee om daadwerkelijk verandering te creëren. Of het nu gaat om het versterken van uw vereniging of community, het durven kiezen voor een droom of het versnellen van de vernieuwing in uw vereniging of organisatie. De ontwikkelingen in de buitenwereld gaan vaak sneller dan we kunnen bijbenen.

Succesvol veranderingen realiseren

Hoe u succesvol veranderingen, groot of klein, in een vereniging of organisatie in gang zet, daarover gaat de 4e online MOS Talkshow op dinsdag 30 november a.s.

Cruciale momenten van verandertrajecten
Cris Zomerdijk, organisatieadviseur en veranderkundige bij Holland Consulting Group, weet als geen ander hoe organisaties en mensen succesvol kunnen veranderen en wat daarin belangrijke elementen zijn. Hij neemt u mee langs de cruciale momenten van verandertrajecten. Zomerdijk deelt daarbij concrete inzichten en praktische tips die helpen om eenvoudig en met positieve energie verandering binnen verenigingen en organisatie op gang te brengen en houden. 

Kijktip: 4e online MOS Talkshow op dinsdag 30 november 
Tijd: 16.00 – 17.00 uur
Plaats: Thuis, achter uw computerscherm
Deelname: Gratis

Meer informatie over deze MOS-Talkshow en de mogelijkheid om in te schrijven leest u hier

Neem direct contact op

Ga naar contact