'Beweging schuurt' 4e en laatste MOS-Talkshow 2021

1 december 2021 door MOS

In het afgelopen MOS-feestjaar waren verschillende experts en bestuurders te gast in vier online talkshows. Op 30 november maakten we de cirkel rond. Voor deze laatste MOS-talkshow waren Cris Zomerdijk (organisatieadviseur en veranderkundige…  

Foto bij 4e mos talkshow (1)

In het afgelopen MOS-feestjaar waren verschillende experts en bestuurders te gast in vier online talkshows. Op 30 november maakten we de cirkel rond. Voor deze laatste MOS-talkshow waren Cris Zomerdijk (organisatieadviseur en veranderkundige bij Holland Consulting Group) en bestuurders Julia Gerlach (Voorzitter NMv) en Jeroen Bregman (Bestuurslid Noloc) uitgenodigd. In een energiek gesprek deelden zij hun ervaringen, concrete inzichten en praktische tips om eenvoudig en met positieve energie verandering binnen een vereniging op gang te brengen en te houden.

De MOS talkshow 'Succesvol veranderingen realiseren' is hier terug te kijken

Food for thought
Met deze laatste talkshow sluiten we een reeks van 4 inspirerende online sessies af, die MOS met plezier voor u heeft samengesteld.
2021 was het jaar waarin MOS haar 30 jarig bestaan vierde. Door de corona-situatie hebben we in plaats van live-inspiratiesessies, online kennis-momenten georganiseerd voor iedereen die actief is binnen een vereniging, samenwerkingsverband of organisatie.
Het was ons doel om de expertise en ervaringen van experts en collega-bestuursleden op een interactieve wijze met u te delen, zodat u met de opgedane kennis en tips direct aan de slag kunt binnen uw vereniging of organisatie.

Alle MOS-Talkshows zijn terug te kijken:

30 maart 2021 -  Hoe toekomstbestendig is uw samenwerkingsverband?
30 juni 2021 -  De onschatbare waarde van een goed verhaal
30 september 2021 - Wat kan het gebruik van data voor uw vereniging betekenen?
30 november 2021 - Succesvol veranderingen realiseren

Neem direct contact op

Ga naar contact