In volle vaart vooruit!

22 december 2021 door MOS

Dit jaar was ons jubileumjaar. 30 jaar MOS! Het was door corona niet helemaal het feestjaar dat we voor ogen hadden, maar we hebben er zeker wat van gemaakt. Zo zijn er o.a. vier zeer inspirerende talkshows georganiseerd en opgenomen in…

Banner SEC (1)

Dit jaar was ons jubileumjaar. 30 jaar MOS! Het was door corona niet helemaal het feestjaar dat we voor ogen hadden, maar we hebben er zeker wat van gemaakt. Zo zijn er o.a. vier zeer inspirerende talkshows georganiseerd en opgenomen in onze nieuwe MOS Studio. Je leest er meer over in de tweede en laatste jubileumuitgave SEC. Een SEC die vooral in het teken staat van inzicht en ontwikkeling met oog op de toekomst, want naast terugblikken, kijken we bij MOS graag vooruit. Nieuwsgierig? Klik op de SEC hieronder en lees hem digitaal. De talkshows kun je hier terugkijken. Echt een aanrader!

Belangrijke pijler voor 2022 is MOS Connect. Door de mogelijkheden van dit platform bevorderen we niet alleen onze eigen dienstverlening maar ook die van verenigingen. Op deze wijze kunnen we bestuurders nog meer ontzorgen, groei stimuleren, en onze leden optimaal faciliteren. Samen gaan we in volle vaart vooruit.

Tot slot wensen directie en medewerkers van MOS u hele fijne feestdagen en een heel goed en gezond 2022 toe. We hopen elkaar in het nieuwe jaar weer wat vaker fysiek te ontmoeten. Tot in het nieuwe jaar!

Klik op de SEC en lees hem digitaal
Voorkant SEC Winter - dec 2021 (1)

Neem direct contact op

Ga naar contact