Kennisevent 'Bouwstenen voor verenigingssucces'

15 januari 2024 door MOS

Wil jij meer weten over de kenmerken van succecvolle verenigingen en de rol die digitale volwassenheid hierbij speelt? Kom op vrijdag 1 maart 2024 naar Utrecht voor het Kennisevent 'Bouwstenen voor verenigingssucces' dat wij in samenwerking met Procurios organiseren.

Procurios en MOS nodigen klanten, relaties en overige geïnteresseerden uit om deel te nemen aan het geheel verzorgde Kennisevent: "Bouwstenen voor Verenigingssucces" dat plaatsvindt in het hart van Utrecht. Waarom kent de ene vereniging groei, terwijl de andere leden ziet vertrekken? Welke rol speelt digitalisering en hoe kan dit bijdragen aan het succes van jouw vereniging? Zomaar wat vragen waar we tijdens dit kennisevent proberen een antwoord op te geven dan wel vinden. Fundament hiervoor is het onderzoek dat MOS en Procurios hebben uitgevoerd naar de relatie tussen het succes van een vereniging en haar digitale volwassenheid

Wat kan je verwachten?
Schuif om 08.00 uur aan bij ons netwerkontbijt en laat je daarna inspireren door gastspreker Patrick Jordens. Vervolgens presenteren Raimond Fifis (directeur MOS) en Manon Vollmann (directeur Procurios) de uitkomsten van het onderzoek naar de relatie tussen het succes van een vereniging en haar digitale volwassenheid. Aansluitend horen we, tijdens de interactieve paneldiscussies, graag wat jij er van vindt. Rond 12.00 uur ronden we af en ga je met (vernieuwde) kennis, wellicht nieuwe connecties en een lunchpakketje voor onderweg naar huis.

Ben jij erbij?
Je bent van harte welkom om op 1 maart 2024 kosteloos deel te nemen aan dit event. We hopen je dan ook op 1 maart in Utrecht te mogen begroeten.

Meer informatie en aanmelden

Neem direct contact op

Ga naar contact