Al aangemeld voor ons Kennisevent?

5 februari 2024 door MOS

Heb jij de uitnodiging voor ons Kennisevent "Bouwstenen voor verenigingssucces" al voorbij zien komen? Je bent van harte welkom op vrijdagochtend 1 maart 2024 in Utrecht. We nemen je deze ochtend mee in de kenmerken die horen bij verenigingssucces en de rol die digitale volwassenheid hierbij speelt. Deelname is gratis.

Waarom kent de ene vereniging groei, terwijl de andere leden ziet vertrekken? Welke rol speelt digitalisering en hoe draagt dit bij aan succes? Zomaar wat vragen waar we samen een antwoord op proberen te geven dan wel vinden. 

Programma
Schuif op vrijdagochtend om 08.00 uur aan bij ons netwerkontbijt en laat je inspireren door spreker Patrick Jordens. In zijn lezing 'Creatief, veilig en verantwoord profiteren van de voordelen van digitalisering', neemt hij je als bestuurder mee in de reis die MKB Westland afgelopen jaar heeft gemaakt op het gebied van digitalisering en ledengroei. Vervolgens presenteren Raimond Fifis (directeur MOS) en Manon Vollmann (directeur Procurios) de uitkomsten van een gezamenlijk onderzoek tussen kenmerken voor verenigingssucces en digitale volwassenheid. 

Kennis en inzichten delen
We horen graag wat jouw ervaringen op dit gebied zijn. Na de presentaties is er dan ook de mogelijkheid mee te praten en kennis te delen tijdens interactieve paneldiscussies. De panel experts: Karima Matser (voorzitter NOBTRA), Roeland Staal (coördinator stichting Meldkamerplein) en Geert van Rhee (directeur NVvR), geven hun reflectie op het rapport en delen succesfactoren binnen hun vereniging. 

Kortom: het is een kennisevent om van alles te weten te komen over de kenmerken voor verenigingssucces en digitale volwassenheid. Meld je aan en sluit dit event af met vernieuwde inzichten en wellicht nieuwe connecties. Deelname kost niets, maar het kan je wel wat opleveren.

Meer informatie en aanmelden
Meer informatie over het programma, de sprekers, de panel experts vind je op onze website

Direct aanmelden

Voel je vooral welkom om aan te schuiven op vrijdagochtend 1 maart 2024 in Utrecht. 

Neem direct contact op

Ga naar contact