Werken bij MOS = Ontwikkeling én Werkgeluk

6 mei 2024 door MOS

Bij MOS organiseren we twee keer per jaar een kwaliteitsbijeenkomst voor onze medewerkers. Dit om kennis te delen en elkaar te informeren, maar ook om ontwikkeling, onderlinge verbinding en werkplezier te versterken.

Tijdens de bijeenkomst van april hebben we ons bij MOS, samen gebogen over privacy- en gegevensbescherming (AVG) en hoe we dit voor onze klanten kunnen waarborgen. Ook zijn de door onze directeur  Raimond Fifis bijgepraat over diverse (personele) ontwikkelingen en organisatorische zaken.

Bij MOS werken we hard, maar het mag ook leuk zijn! Werkgeluk en ontwikkeling staan hoog in het vaandel. Deze bijeenkomst werd dan ook afgesloten met een gezellige Pubquiz georganiseerd door onze collega Dennis Koster. Onder het genot van een hapje en drankje werd er in diverse teams vol enthousiasme gestreden om de eretitel ‘winnaar’. Een energieke afsluiting vol teamspirit!

Ben jij op zoek naar een werkplek waar inzet voor de klant, samenwerking, ontwikkeling én werkgeluk hand in hand gaan? Bekijk dan onze openstaande vacatures en ontdek hoe leuk werken bij MOS kan zijn! Meer weten? José Vos wil je er alles over vertellen.

Voel je vrij om jouw netwerk op de hoogte te brengen van de mogelijkheden van het werken bij MOS. Dit kan door het delen van onze vacature. 

Sfeerimpressie Kwaliteitsbijeenkomst MOS - april 2024

Labels:

Neem direct contact op

Ga naar contact