banner bericht community.png banner bericht community.png

De volgende stap in Community Building

16 mei 2024 door MOS

Op donderdag 13 juni 2024 organiseren wij voor onze klanten en relaties de Synergiebijeenkomst. Een jaarlijks terugkerende bijeenkomst om te inspireren, kennis te delen en elkaar te ontmoeten. 

De vorige bijeenkomst (donderdag 8 juni 2023) stond community building centraal. Kirsten Wagenaar van Bind ging toen onder de titel 'zonder verbinding geen ontwikkeling' in op community vorming om zo organisaties flexibeler en toekomstbestendiger te maken. Dit jaar gaan wij onder het thema 'De volgende stap in community building' dieper in op de praktische toepassing van community building in combinatie met AI. Maartje Blijleven, een autoriteit op het gebied van community building, deelt als keynote haar visie op hoe een community op te bouwen én hoe deze vervolgens naar een volgende fase van community engagement te brengen. Als medeoprichter van We Love Communities heeft Maartje een schat aan ervaring en inzicht in het creëren van betrokken en bloeiende community’s. 

Interesse? Meld je aan!
Dit kan via de persoonlijke uitnodiging die je als klant of relatie van MOS per e-mail hebt ontvangen. We verwelkom je graag op 13 juni a.s. bij Hotel Flora Batava in Nieuwersluis voor een bijeenkomst vol inspiratie, kennisdeling en waardevolle ontmoetingen. Ben je geen klant/relatie van MOS, maar wel geïnteresseerd in wat een community jouw vereniging of netwerkorganisatie kan brengen? Laat het ons weten door een mail te sturen naar: mos@mos-net.nl. Misschien ontmoeten wij elkaar dan de 13de in Nieuwersluis.

Neem direct contact op

Ga naar contact