MOS: Ontwikkeling en werkgeluk verenigd!

Bij ons heb je niet zomaar te maken met een team, maar met een stel enthousiaste denkers en doeners met bakken aan ervaring in de verenigingswereld. Wij zijn de motor achter het verbinden van verenigingen en hun leden. Ons ultieme doel? Het stimuleren van talent en professionalisering, met als kers op de taart: meer werkgeluk op de werkvloer in heel Nederland! MOS: Ontwikkeling en werkgeluk verenigd!

shutterstock_759415063

Welkom bij de toekomst van verenigen, welkom bij MOS!

Deskundigheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn de overtuigingen waar wij ruim drie decennia geleden mee begonnen én die vandaag de dag nog steeds overeind staan. Voeg hier onze 45 gedreven professionals aan toe en je hebt de ruggengraat van ons bedrijf. Met deze elementen bepalen wij onze aanpak en dragen wij zorg voor 30 beroeps-/brancheverenigingen en netwerkorganisaties.

Onze missie & visie:
Bij MOS streven wij ernaar de drijvende kracht te zijn achter toekomstbestendig verenigen, geleid door klantwaardering en tevreden medewerkers. Onze boodschap is helder: stilstand is achteruitgang! De doelen van verenigen veranderen niet (ontmoeten, kennisdelen, ontwikkelen en inspireren), de weg ernaartoe wel. Wij begeleiden verenigingen waarbij wij jou als bestuurder en/of directeur helpen bij groei en innovatie. Samen met onze klanten veranderen wij de manier van denken en handelen voor een toekomst die zowel duurzaam als bloeiend is.

Onze diensten:

MOS is een fullservice verenigingsbureau waarbij toekomstbestendig verenigen hoog in het vaandel staat. Naast onze standaard dienstverlening (zie hieronder) richten wij ons vanaf 2024 ook op Community Management.

Kleurrijk Hexagon Mindmap (1)

Onze IT-infrastructuur: Het Procurios Platform

logo

Houd leden betrokken en enthousiast. Deel je kennis. Verbind je achterban met elkaar en de wereld. Maak kennis met hét online platform voor je vereniging! Alle features die je nodig hebt om te groeien. Voor persoonlijk contact, het werven van nieuwe leden en je ledenadministratie.

Procurios

Data van leden staat vaak op verschillende plekken. Dat is onveilig en onhandig: de financiële- en ledenadministratie moet soepel verlopen en ook bijvoorbeeld je e-mail marketing software moet er geen rondzwervende data op nahouden. Met het Procurios platform kun je alle verenigingstaken uitvoeren en staat alle data op één plek.

Kennisevent Bouwstenen voor verenigingssucces

Meer weten over de kenmerken van toekomstbestendige verenigingen en de rol hierbij van digitale volwassenheid? Hou dan deze website in de gaten. Begin volgend jaar organiseren wij in Utrecht samen met onze strategische partner Procurios een prachtig en boeiend kennisevent dat geheel in het teken staat van dit onderwerp. Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu alvast gratis in!

Neem direct contact op

Ga naar contact