Evenementen.jpg

MOS Events

Of u wilt inzetten op het delen van kennis, vieren van een jubileum, klantenbinding of netwerken:
een evenement is een mooie manier om elkaar te ontmoeten en in verbinding te blijven met uw zakelijke netwerk, leden, stakeholders en/of werknemers. Bent u op zoek naar een evenementenbureau met ervaring en kennis van zaken? Dan bent u bij MOS Events aan het juiste adres!

Wij organiseren al jaren succesvolle congressen, jaarvergaderingen en netwerk- en themabijeenkomsten voor organisaties in de non-profitsector en de overheid. Fysiek, online of hybride, het kan allemaal. Van het regelen van de locatie en het verzorgen van de uitnodigingen tot de catering, sprekers, promotie en sponsoring. Alles in goed overleg met u als opdrachtgever en binnen het budget.

Op de dag zelf zorgen wij ervoor dat alles op rolletjes loopt en u zich volledig op het evenement kunt richten. Door onze ervaring weten wij goed waar we moeten beginnen en wat er nodig is. Doel is dat u geheel wordt ontzorgd en dat het succesvolle evenementen zijn die in positieve zin bijblijven.

Meer weten?
Wilt u meer weten over wat MOS Events voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend (kennismakings)gesprek. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op de informatiepagina's van MOS Events

Terug naar Home >>

banner Events website

Neem direct contact op

Ga naar contact