Evenementen.jpg

MOS Events

Hét evenementenbureau gespecialiseerd in beroepsverenigingen, netwerkorganisaties, overheden en overige non-profitorganisaties!

Of u wilt inzetten op het delen van kennis, het presenteren van plannen, vieren van een jubileum, klantenbinding of netwerken:
een evenement is een mooie manier om elkaar te ontmoeten en in verbinding te blijven met uw zakelijke netwerk, leden, stakeholders en/of werknemers. Bent u op zoek naar een evenementenbureau met ervaring en kennis van zaken? Dan bent u bij MOS Events aan het juiste adres!

Wij organiseren al jaren succesvolle congressen, jaarvergaderingen, netwerk- en themabijeenkomsten voor organisaties in de non-profitsector en de overheid. Door onze kennis en ervaring weten wij goed waar we moeten beginnen en wat er nodig is voor het organiseren van een bijeenkomst of evenement. Fysiek, online of hybride, het kan allemaal.

Van het ontwerp van het evenement en het regelen van de locatie en de catering tot afstemming met sprekers, promotie en sponsoring. Alles gaat in goed overleg met u als opdrachtgever en uiteraard binnen het vastgestelde budget. Op de dag zelf dragen wij zorg dat alles op rolletjes loopt zodat u zich volledig kunt richten op het evenement. Wij zijn daarbij tevreden als het evenementen zijn die impact hebben, bijdragen aan het doel van uw organisatie en aan die van de deelnemers en sponsoren en in positieve zin iedereen bijblijven.

Meer weten?
Wilt u meer weten over wat MOS Events voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend (kennismakings)gesprek. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op de informatiepagina's van MOS Events

Terug naar Home >>

banner Events website

Neem direct contact op

Ga naar contact