image

Laat uw organisatie excelleren

Goed om te weten:

MOS bouwt momenteel aan een nieuwe website. Het kan daarom zijn dat u af en toe een verouderde pagina tegenkomt of berichten/informatie die niet meer helemaal actueel zijn. Excuses voor dit eventuele ongemak. In de loop van dit jaar zijn we u van dienst met een gloednieuwe website. We houden u op de hoogte!

 

Over MOS

MOS laat samenwerkingsverbanden excelleren en ontzorgt bestuurders op het gebied van management, secretariaatsvoering, financiën, communicatie en evenementenorganisatie. Bij MOS profiteert u van de synergie- en efficiencyvoordelen van een groot bureau, maar dan met een persoonlijke touch.

Lees meer

Actueel

Testimonials

“Wat zouden wij als bestuur van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen zijn zonder MOS? Voor ons als bestuur zijn zij een enorme steun in de rug, om onze vereniging te laten bloeien en alles vlekkeloos te laten verlopen. De kracht van MOS ervaren zowel wij als bestuur, als ook onze leden, dagelijks. Met MOS alle kans om van je vereniging een professionele organisatie te maken. ”
Inge te Brake, voorzitter LVV
“Als bestuurder heb ik met MOS altijd de garantie dat het verenigingsbureau op orde is en de bestuurders en leden een plek hebben waar ze met hun vragen terecht kunnen. MOS zorgt voor een stevig fundament van onze vereniging.”
Wouter Bronsgeest, Voorzitter KNVI
footer image
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie